Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία»

25 Απριλίου 2022 11:29

Μιμή Ντενίση: «Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους!»

Η Μιμή Ντενίση υπήρξε ζευγάρι με τον εμβληματικό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Τρίτση και έφτασαν λίγο πριν τον γάμο.

Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση αλλά και για τον θάνατο του διάσημου πολιτικού! Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αντιμετώπισε  τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση.

Η Μιμή Ντενίση μιλάει σπάνια για τον έρωτά της και τη γνωριμία της με τον Αντώνη Τρίτση αλλά και το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον αιφνίδιο θάνατο του ύστερα από μία σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη στο πολιτικό σύστημα της χώρας

Πόσο καιρό σάς πήρε να ξεπεράσετε το θάνατο του Αντώνη Τρίτση;

Πάρα πολύ. Νομίζω ότι για μία διετία ήμουν καταρρακωμένη. Εκείνο το χρόνο ήμουν με τον Κάρολο Παυλάκη στο θέατρο και του είπα ότι δεν θα πηγαίναμε μέχρι τέλος σεζόν. Ανεβάζαμε κωμωδία και μου ήταν αδύνατον να κοροϊδεύω τον κόσμο ενώ ήμουν ερείπιο. Ο άνθρωπος κατάλαβε.

Πώς το αντιμετωπίσατε;

Με τη δουλειά. Έφυγα στο εξωτερικό και, όταν επέστρεψα, άλλαξα θέατρο και ανέβασα την «Άννα Καρένινα». Πήγα στο Ακροπόλ και αποφάσισα να κάνω κάτι πολύ μεγάλο. Ήξερα ότι μπορεί και να αποτύχαινα, αλλά ήθελα να βάλω τον πήχη ψηλά για να έχω κάτι να προσπαθήσω. Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου για να βγω από την κατάθλιψη.

Υπάρχουν άντρες που μπορούν να σταθούν δίπλα σε μια τόσο δυναμική γυναίκα; Υπήρξαν σύντροφοι που στάθηκαν ουσιαστικά δίπλα σας;

Και τόσοι που στάθηκαν πολλοί είναι! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο. Οι άλλοι μπορεί να με βλέπουν κάπως. Εγώ όπως έβλεπα τη Μιμή όταν πήγαινε στο κολέγιο έτσι τη βλέπω και τώρα. Ξέρω ότι είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος που έχει τις ίδιες επιθυμίες με μια γυναίκα που δεν είναι αναγνωρίσιμη. Βέβαια, ίσως αυτό να μη φαίνεται απέξω.