Μιμή Ντενίση: «Η επιτυχία ήρθε αμέσως, αλλά είναι ένας διαρκής αγώνας»

7 Μαΐου 2022 21:15

Μιμή Ντενίση: «Η επιτυχία ήρθε αμέσως, αλλά είναι ένας διαρκής αγώνας»

Η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη το μυστικό που την κάνει να αντιμετωπίζει με πάθος και ένταση τα πάντα στη ζωή της,  με αποτέλεσμα να ζητά το τέλειο σε όλα

Η Μιμή Ντενίση είπε συγκεκριμένα πως: «Όταν μου λένε “κάνε αυτή τη δουλειά για μένα”, τότε το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να αφήνω τα πράγματα στη μέση, ακόμα και αν την εγκαταλείψουν όλοι, εγώ θα την πάω μέχρι τέλους».

Η επιτυχία ήρθε γρήγορα

«Είχα μια ψευδαίσθηση, ότι επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή και επειδή η επιτυχία ήρθε αμέσως, νόμιζα ότι όσο προχωράνε τα χρόνια, αυτό γίνεται πιο εύκολο. Όμως, όσο προχωράνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Γιατί έχεις πιο πολλές αμφισβητήσεις για το έργο σου». Τόνισε η Μιμή Ντενίση για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι ένας διαρκής αγώνας, απλώς μεγαλώνοντας τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ήρεμα».

Οι Τούρκοι είδαν θετικά την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη

«Για μένα, για να πιάσεις το θέμα της Σμύρνης δεν μπορείς να πας κατευθείαν στην καταστροφή. Δεν θα πονέσεις τους ήρωες αν δεις μόνο την καταστροφή. Αν δεις τη ζωή τους όμως και το δεις να διαλύεται, τότε θα πονέσεις τους ήρωες».

Κάνει εύκολα φιλίες με άλλες γυναίκες

Για τις φιλίες μεταξύ γυναικών η Μιμή Ντενίση σημείωσε ότι η ίδια γίνεται φίλη με τις γυναίκες. «Και εκείνες πιστεύω».

«Μια γυναίκα για να γίνει αληθινή φίλη με κάποια άλλη, θα πρέπει να έχει τη δικιά της προσωπικότητα, τη δικιά της σιγουριά. Να μην έχει να ζηλέψει, κάτι να πάρει. Άλλωστε εμένα μου αρέσει να δίνω. Όταν αγαπώ μια γυναίκα, πρέπει να τη θαυμάζω».

«Οι φιλίες μας είναι με ανθρώπους που έχουμε κάποια κοινά. Και μεταξύ γυναικών είναι πιο δυνατές οι φιλίες, από ότι μεταξύ γυναίκας και άνδρα».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη και Μιμή Ντενίση αναφέρθηκαν και στο ζωδιακό χάρτη της γνωστής ηθοποιού. Με την ίδια να αναφέρει ότι θέλει μια αστρολόγο να της εξηγήσει πώς γίνεται να είναι «χάλια» ο χάρτης της.

Τα φετινά της γενέθλια θα τα περάσει μόνη της στο Παρίσι

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα. Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι μαζί μου ούτε η κόρη μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Θα πρέπει να είμαι στο Παρίσι και δεν θα είναι μαζί μου».

«Έχω κάνει πολύ ωραία γενέθλια στη ζωή μου. Τα πιο συγκινητικά –που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία με τη μαμά μου, πριν δύο χρόνια» σημείωσε η Μιμή Ντενίση, υπογραμμίζοντας: «Κάθε στιγμή πρέπει να τη ζούμε με πάρα πολλή μεγάλη ένταση. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε στιγμή».

«Δεν έχω τον έλεγχο, έχω τη σκέψη όμως» υποστήριξε η αγαπημένη ηθοποιός στο Mega. Και συνέχισε λέγοντας:«θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους».