Ντενίση – Λαζόπουλος: Η πρώτη συνάντησε μετά το τέλος της κόντρας τους

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 13:43

Ντενίση - Λαζόπουλος: Η πρώτη συνάντησε μετά το τέλος της κόντρας τους

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση συμφιλιώθηκαν και συναντήθηκαν μετά την αναζωπύρωση της κόντρας τους.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 23/2 στο σπίτι γνωστού δικηγόρου και συζήτησαν μεταξύ τους σε καλό κλίμα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η συνάντηση έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι πολύ γνωστού Αθηναίου δικηγόρου. Και οι δυο τους χάρηκαν που τα βρήκαν, ήταν σε καλό κλίμα, γέλασαν κλπ… Και οι δύο δέχτηκαν να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία και επέλεξαν τη δική μας εκπομπή για να αποκαλύψει το ντοκουμέντο της συμφιλίωσης», είπε ο παρουσιαστής.

Μιμή Ντενίση: Δίνει οριστικό τέλος στην κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο

  Για τον αιχμηρό τρόπο με τον οποίο σχολίασε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος μια ατάκα της σχετικά με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και την υποψηφιότητα που κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να έχει στα Όσκαρ, απάντησε η Μιμή Ντενίση μέσα από το Πρωινό.
«Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει.

Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ…. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας…» είπε η Μιμή Ντενίση, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτά αν θέλει να μεσολαβήσει ο ίδιος ώστε να τους τα βρει.

«Μα δε τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”. Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε και όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο.. Την κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια… Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι» είπε η Μιμή Ντενίση κλείνοντας το θέμα αυτό.