Μιμή Ντενίση: «Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους!»

9 Αυγούστου 2021 15:15

Μιμή Ντενίση: «Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους!»

Η Μιμή Ντενίση είναι οργισμένη από το μέγεθος της καταστροφής από τις φωτιές που μαίνονται στη χώρα. Η ίδια παραλίγο να χάσει το σπίτι της στο Θεολόγο όταν οι φλόγες έφτασαν στην περιοχή.

Μιμή Ντενίση: «Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους!».

«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ .. ούτε τα δάση που έδιναν ζωη στην Αττική.. το θεμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση.

Το θεμα είναι πως η χώρα δ ε ν εχει υποδομές!! Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δημος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ.

Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κρατος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι.. πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη κ πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα παντού φακοί καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ αυτή την χώρα;;

Γιατί;;COVID ανεργία κ τώρα αυτό!! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχίαΚαημενη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κ ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή κ νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!!». Έγραψε γεμάτη αγανάκτηση η Μιμή Ντενίση στο Instagram.