Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στα 69 της

17 Ιουλίου 2022 16:15

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στα 69 της

Η Μιμή Ντενίση στα 69 της διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Η Μιμή Ντενίση λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και σε κάθε της εμφάνιση είναι κομψή και λαμπερή.

Η Μιμή Ντενίση είναι αρκετά ενεργή στα social και έχει στενή επαφή με το κοινό της. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μαγιό ενώ κάθετε στην πολυθρόνα του κήπου της.

Μιμή Ντενίση: «Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην κάμερα του Mega για την ζωή της, την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη και τη στάση που έχει κρατήσει ως τώρα στη ζωή της

Η Μιμή Ντενίση αρχικά αναφέρθηκε στις κλίκες που υπάρχουν στη δουλειά της. Από τις οποίες επιδεικτικά απείχε πάντα.

«Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, άπλα αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό. Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό. Ούτε στο το θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο. Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί». Ανέφερε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Η φιλία με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ήταν αδελφικός μου φίλος και είχε πει πως αγαπάει την ιδέα της Ελλάδας και όχι αυτό που έβλεπε γύρω του. Τώρα όλοι τον λατρεύουν, τότε τον «έγραφαν». Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι, πήγε πολύ νεολαία να δει την ταινία της «Σμύρνης», τα μηνύματα ήταν ατέλειωτα, χιλιάδες. Αν δεις φωτογραφίες του 1922 και του 2022, τις μανάδες με τα μωρά, η μόνη διάφορα είναι τα ρούχα»

«Την ταινία την έχω αφιερώσει στην μητέρα μου, στην Ολύμπια Δουκάκη και στον Κώστα Βουτσά. Θα έχουμε συνέχεια της παράστασης «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Δεν ξεπερνιέται ο χαμός της μητέρας μου. Θα ήθελα πολύ να είχε δει την ταινία». Συμπλήρωσε συγκινημένη.

Η σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα

«Η σχέση μου με την Μαριτίνα ήταν ανέκαθεν δυνατή, όπως και η δίκη μου σχέση με την μητέρα μου. Πολλά θα έκανα διαφορετικά και στην ζωή μου, αδίκησα την προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει πολλές ανοησίες και βλακείες και αταξίες, άλλα τις έκανα όταν ήμουν μικρή».

Για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο

«Η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τον σκέφτηκα τον Λάκη Λαζόπουλο, ότι η απώλεια της συζύγου του θα ήταν κάτι φοβέρα δύσκολο. Δεν Θέλω να αναλώνομαι σε κακίες, δεν υπάρχει για μένα η κάκια και η ζήλια».

Τέλος, η Μιμή Ντενίση απάντησε στο «καυτό» ερώτημα για το προφίλ της! «Φυσικά και δεν είναι μύθος, το κάλο μου προφίλ είναι αυτό!».