Μίνα Αδαμάκη: «Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα»

Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2021 22:15
Μίνα Αδαμάκη: «Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα»

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μίνα Αδαμάκη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μίνα Αδαμάκη: «Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

Οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου… Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα».

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις «Τρεις Χάριτες”».

Για τις σχέσεις της με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή είπε ότι «Δεν έχουμε χαθεί αλλά δεν είναι κι αυτό που ήταν».

Για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της είπε

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο»

Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη είπε

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

«Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα», Σχολίασε την απόφαση των καναλιών να μην παίζουν σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.