Μίνα Αρναούτη: «Δέχθηκα πόλεμo – Προσπαθούσαν να με βγάλουν ανήθικη»

22 Μαΐου 2022 14:08

Μίνα Αρναούτη: «Δέχθηκα πόλεμo - Προσπαθούσαν να με βγάλουν ανήθικη»

Η Μίνα Αρναούτη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend». Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το μοιραίο τροχαίο, που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη αλλά και τον δικό της Γολγοθά.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς», ανέφερε η Μίνα Αρναούτη.

«Έβλεπα παντού εχθρούς»

«Όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα. Από ανθρώπους που είχε κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι το πως διαχειρίστηκαν όσα σου συνέβησαν. Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο κι εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου. Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν. Κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια. Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με την Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό» είπε η Μίνα Αρναούτη.

«Προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη»

«Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου… Η μάνα μου ήταν το στήριγμά μου έξι χρόνια κι υπήρξαν πόσα έξοδα για νάρθηκες κ.λ.π. Αυτήν τη γυναίκα κανείς δεν τη λυπήθηκε και να πούνε τι λέμε για το παιδί της. Μια μάνα παλεύει στο νοσοκομείο. Δεν ήμουν κατηγορούμενη ποτέ. Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και πάρα πολύ φίλος μου. Ποτέ δεν έχω πει κακό για τον Παντελή. Όμως εγώ τι έφταιγα να ακούω όλα αυτά, που πήγα στο νοσοκομείο; Με έχει πληγώσει που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη κι ότι αν είναι ανήθικη, μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Αυτό βγήκε από τους φαν και δημοσιογράφους» σημείωσε η Μίνα Αρναούτη.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”. Στις φωτογραφίες δεν θέλω να δείξω σημάδια.

Τα 17 χειρουργεία και η Φρόσω Κυριακού

Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Μπήκα στο αμάξι γιατί ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αυτό θα το λέω και θα βροντοφωνάζω!

Με την Φρόσω Κυριακού δεν μιλάμε αλλά αν τη δω στον δρόμο θα τη χαιρετήσω. Έχω να τη δω κανα χρόνο, αλλά δεν είναι ότι έχουμε τσακωθεί. Έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας. Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες…» εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη.