Μίνα Αρναούτη: Πόζαρε με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Αυγούστου 2022 17:34

Ανέμελες στιγμές απολαμβάνει η Μίνα Αρναούτη στην Αθήνα.

Η Μίνα Αρανούτη ξεκουράζεται και χαλαρώνει, ενώ παραμένει ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Η νεαρή γυναίκα φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της για την καθημερινότητά της και το πώς περνάει στην πρωτεύουσα.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Αρναούτη βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης για να δειπνήσει με την παρέα της.

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Είχε επιλέξει φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, ενώ κρατούσε και ένα ποτήρι κρασί.

«Αχχ αυτός ο Αύγουστος», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το στιγμιότυπο.

Η Μίνα Αρναούτη ήταν παλαιότερα καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend». Μίλησε για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη αλλά και τον δικό της «Γολγοθά».

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς», ανέφερε η Αρναούτη.

Και πρόσθεσε: «Όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα. Από ανθρώπους που είχες κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι το πώς διαχειρίστηκαν όσα σου συνέβησαν.

Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο κι εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου.

Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν. Κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια.

Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με την Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό».

Επίσης, σημείωσε: «Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου… Η μάνα μου ήταν το στήριγμά μου έξι χρόνια κι υπήρξαν πόσα έξοδα για νάρθηκες κ.λ.π.

Αυτήν τη γυναίκα κανείς δεν τη λυπήθηκε και να πούνε τι λέμε για το παιδί της. Μια μάνα παλεύει στο νοσοκομείο. Δεν ήμουν κατηγορούμενη ποτέ.

Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και πάρα πολύ φίλος μου. Ποτέ δεν έχω πει κακό για τον Παντελή…».