Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία με την Κεφαλογιάννη, οι εξωσωματικές και τα δίδυμα

Συντάκτης: Newsroom

3 Φεβρουαρίου 2023 14:30

Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία με την Κεφαλογιάννη, οι εξωσωματικές και τα δίδυμα

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για την καθημερινότητά του ως πατέρας, δίπλα στα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο γνωστός συνθέτης παραδέχτηκε πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή.

«Ναι, ντρέπομαι να το λέω, αλλά σ ‘εμένα έχει συμπέσει μια εποχή όπου έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο», ανέφερε ο Μίνως Μάτσας και πρόσθεσε: «Μέσα από τα μάτια τους βλέπω τον κόσμο με την αθωότητα της πρώτης φοράς. Είναι σαν να βλέπεις και να γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ξανά τον κόσμο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μάθημα από αυτό. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο σπίτι με τα μωράκια μου».

«Στο χρόνο που περνώ με τα παιδιά μου κάνω τις μεγαλύτερες… αρλούμπες που μπορείτε να φανταστείτε. Γίνομαι σαν κι αυτά, μάλλον χειρότερος», πρόσθεσε ο Μίνως Μάτσας.

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε και στις εξωσωματικές αλλά και στα μηνύματα που πέρασε η σύζυγός του, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και έχει ανοίξει τόσους ορίζοντες στις γυναίκες και τα ζευγάρια, θεωρώ ότι είναι ένα πράγμα μόνο θετικό. Έχω βρεθεί σε συζήτηση που έκανε η Όλγα και έχει έρθει μια γυναίκα και της είπε “Σας ευχαριστώ πολύ γιατί σας άκουσα να μιλάτε γι’ αυτό το θέμα και μου δώσατε το κουράγιο και την έμπνευση και τώρα έχω κι εγώ δύο παιδιά”», είπε ο Μίνως Μάτσας στην κάμερα του ANT1.

Για τη γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: «Γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι, εκείνη ήταν πολύ θερμή. Και τη ρώτησα εγώ “με τι ασχολείσαι;”. Όλο το τραπέζι έπεσε κάτω από τα γέλια. Ήταν επεισοδιακό… Φυσικά και την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώριζα ήταν ένα κοριτσάκι. Στην τηλεόραση έβλεπα μία στιβαρή πολιτικό, πολύ σοβαρή, έναν τελείως άλλον χαρακτήρα. Δε μπόρεσα να τα συνδυάσω».