Μιντιάκιας: το κλειστό συμβόλαιο της Ελένης, το ηχηρό διαζύγιο που έρχεται και η νέα Mega-λη κίνηση

Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2021 10:00
Μιντιάκιας: το κλειστό συμβόλαιο της Ελένης, το ηχηρό διαζύγιο που έρχεται και η νέα Mega-λη κίνηση

Το αφεντικό τρελάθηκε στο Mega; Αν νομίζετε ότι δεν θα σκάσει νέα βόμβα μετά την Ελένη και την Ελεονώρα (όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες), είστε γελασμένοι. Λένε ότι τώρα έβαλε στο μάτι κι άλλη κορυφαία παρουσιάστρια. Εκείνη, πάντως, έχει κάποιους ενδοιασμούς ακόμη. Όμως ο κολλητός της που κάνει τις διαπραγματεύσεις, προσπαθεί να διώξει όλους τους φόβους της.

* Μια και ο λόγος για το Mega, στην ανακοίνωση της επιστροφής της Ελένης δεν έγινε καμία αναφορά για το συμβόλαιό της. Όχι φυσικά για τα ποσά, αλλά για τη χρονική διάρκεια. Ότι είναι κλειστό το περιμέναμε. Ότι είναι παραπάνω από δύο χρόνια όχι. Γιατί η πιάτσα βουίζει για τριετία και βλέπουμε.

* Οι σχέσεις τους ήταν παγωμένες εδώ και καιρό. Οπότε το επικείμενο διαζύγιο του Νίκου Κοκλώνη με το Open δεν προκάλεσε καμία ιδιαίτερη εντύπωση. Το κανάλι τού γύρισε την πλάτη στις αιτήσεις για ραντεβού. Και του έδειξε με τον τρόπο του την πόρτα της εξόδου. Βέβαια, δεν ξέρω αν μαζί του έχουμε και άλλες αποχωρήσεις (πολύ ηχηρές) από το κανάλι.

* Σε ποιο σταθμό μεγάλο κεφάλι περνά πολύ δύσκολες ώρες; Και ήδη η πιάτσα βουίζει ότι σύντομα θα έχουμε «παραιτήσεις»; Λέγεται ότι τον κατηγορούν πως άνοιξε το στόμα του για ένα ραντεβού που έγινε και δεν έπρεπε να μαθευτεί. Γιατί ενοχλήθηκε πολύ από την αποκάλυψη μία από τις βεντέτες του καναλιού.

* Δύο μεταγραφές θα κάνει από το Καφέ της Χαράς ο Χάρης Ρώμας για τη νέα σειρά του στο Mega. Η πρώτη είναι της Τζόυς Ευείδη που έδωσε ήδη τα χέρια και ακολουθεί ο Όθωνας Τζικακόλιας.

* Πέφτει την Κυριακή η αυλαία για τις Roomies με τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου. Οι τρεις παρουσιάστριες δεν θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά, αφού η απόφαση του καναλιού είναι να κοπεί οριστικά η εκπομπή.

* Μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που θα λέει και του χρόνου Στην υγειά μας, ρε παιδιά. Πάντως, πριν θα περάσει μία βόλτα από το Open για να κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT