Μήνυση σε ηθοποιό από την πρώην σύζυγό του για άγριο ξυλοδαρμό! Λεπτομέρειες που σοκάρουν

7 Απριλίου 2021 09:50

Μήνυση σε ηθοποιό από την πρώην σύζυγό του για άγριο ξυλοδαρμό! Λεπτομέρειες που σοκάρουν

Ζούσε έναν πραγματικό, ατελείωτο και σκοτεινό εφιάλτη. Ο λόγος για την πρώην σύζυγο πασίγνωστου ηθοποιού. Δεινοπαθούσε στα χέρια του τα τελευταία χρόνια.

Η ενδοοικογενειακή βία και οι σκηνές κακοποίησης που βίωνε κατά εξακολούθηση δεν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν ούτε στην πιο σκληρή ταινία!

Όλα ξεκίνησαν ελάχιστους μήνες μετά τον γάμο τους. Ένα γάμο που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης πριν από περίπου 10 χρόνια!

Εκείνος ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές που σημείωναν τηλεθέαση άνω του 40%.

Οι ρόλοι στην τηλεόραση και το θέατρο που ενσάρκωνε ήταν του βαρύ και ασήκωτο αρσενικού. Εκείνος όμως φαίνεται ότι μπέρδεψε τη μυθοπλασία με την αληθινή ζωή.

Η ζωή της νεαρής και όμορφης γυναίκας αρχίζει να γίνεται μία πραγματική κόλαση. Η κακοποίηση σωματική και λεκτική δεν περιοριζόταν μόνο μέσα στο σπίτι τους. Aλλά πολλές φορές ακόμα και στον εργασιακό της χώρο.

Τα σημάδια στο πρόσωπο της δεν θα μπορούσε να τα καλύψει ούτε ο πιο ακριβοπληρωμένος μακιγιέρ!

Το δέρμα της μαύρο κυριολεκτικά από τις μπουνιές και τις κλωτσιές. Το σώμα της γεμάτο μελανιές και το κεφάλι της με σημάδια από το παπούτσι του γνωστού ηθοποιού ο οποίος την κλώτσαγε ανελέητα μέχρι εκείνη να λιποθυμήσει.

Τα περιστατικά ακραίας βίας αναρίθμητα.

Μέσα σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων και σε κατάσταση μέθης την ξυλοφορτώνει μπροστά στους θαμώνες και την βγάζει έξω τραβώντας την από τα μαλλιά.

Το μόνιμο σημάδι στο πρόσωπό της και η ραγισμένη κάτω γνάθος “κληρονομιά” από τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Την πατούσε στο κεφάλι όντας πάλι σε κατάσταση μέθης στο σαλόνι του σπιτιού τους με τους γείτονες να καλούν για πολλοστή φορά την αστυνομία.

Ίσως το πιο τρομακτικό από όλα είναι οι συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς ο άνθρωπος αυτός. Kαι μιλάει για την αγάπη του και τον σεβασμό του απέναντι στο γυναικείο φύλο αλλά και τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Γυναίκες που στο σύνολό τους πέρασαν μαρτυρικά στα χέρια του.

Η απόφασή της να πάρει διαζύγιο ήρθε όταν μετά από ένα ακόμα περιστατικό βίας έμεινε λίγο θέλει σχεδόν για ένα ολόκληρο 24ωρο στο πάτωμα του σπιτιού της.

Στο κέντρο της Αθήνας πού βρισκόταν το σπίτι τους ακολούθησαν σκηνές αρχαίου δράματος. Mε τη μητέρα της να αντικρίζει το παιδί της αιμόφυρτο στο πάτωμα χτυπημένο σε όλο της το σώμα μην μπορώντας να ανοίξει τα μάτια της από τις γροθιές.

Κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου ήρθε την ίδια ημέρα.

Από εδώ και πέρα τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη και όταν θα αποκαλυφθεί το όνομα του πασίγνωστου ηθοποιού θα γκρεμιστεί ένας ακόμα μύθος.

Πηγή: εφημερίδα Spirto