Μιούτσια Πράντα: Στην Ύδρα για διακοπές με τον σύζυγό της, Πατρίτσιο Μπερτέλι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Αυγούστου 2022 12:00

Την Ύδρα επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών η Μιούτσια Πράντα και ο συζυγός της Πατρίτσιο Μπερτέλι.

Οι δισεκατομμυριούχοι του οίκου «Prada», Μιούτσια Πράντα και ο συζυγός της Πατρίτσιο Μπερτέλι, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό πριν από λίγες ημέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Έκαναν τη βόλτα τους και απόλαυσαν τα γραφικά σοκάκια της Ύδρας. Ήταν ντυμένοι απλά φορώντας λευκά μπλουζάκια.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, ο οποίος είναι ο συνδιεθύνων σύμβουλος του κολοσσού της μόδας, προτίμησαν να έλθουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1949. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολούνταν με τη ναυτιλία.

Η εγγονή του Μάριο Πράντα υπήρξε ένθερμη υποστηρίκτρια του φεμινιστικού κινήματος και ασχολούνταν από νωρίς με την πολιτική, ως μέλος του κομμουνιστικού κόμματος.

Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση.

Η 28χρονη τότε Μιούτσια που λάτρευε από μικρή την εταιρεία του παππού της, ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί ζωντανή η κληρονομιά του, κάνοντας δυναμική είσοδο στα κεντρικά γραφεία.

Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην «Prada» έναν χρόνο αργότερα.

Η Πράντα και ο Μπερτέλι παντρεύτηκαν το 1987, ύστερα από περίπου οκτώ χρόνια σχέσης.

Η τελετή έλαβε χώρα στο δημαρχείο του Αρέτσο, πατρίδας του γαμπρού, στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Πράντα παραμένει μία από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες μόδας και οραματίστρια του κλάδου της και μαζί με τον άντρα της, κατάφερε να καθιερώσει την εταιρεία της ως ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκόσμια brand.

Ο Μπερτέλι είχε δηλώσει παλαιότερα: «Είναι αλήθεια ότι ορισμένες φορές δεν συμφωνούμε. Εντούτοις, δεν υπάρχουν διαφωνίες στα βασικά, στα θεμελιώδη.

Η σχέση μας είναι πολύ στέρεη. Εγώ είμαι αρκετά ενστικτώδης, συχνά μού αρέσει να υπερβαίνω τα όρια, εκείνη είναι πιο προσγειωμένη. Μαζί φτιάξαμε την εταιρεία, δουλεύουμε μαζί, περνάμε τις διακοπές μαζί.

Πόσοι άνθρωποι, αλήθεια, θα ήταν ευχαριστημένοι να τα κάνουν όλα αυτά με τη σύζυγό τους περισσότερο από τριάντα χρόνια;

Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι πάντοτε ανώδυνα. Ένα από τα μυστικά μας είναι ότι ποτέ δεν μεταφέρουμε τα της δουλειάς στο σπίτι…».