«Μις Υφήλιος»: Η 24χρονη Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες κέρδισε τον τίτλο

17 Δεκεμβρίου 2018 13:23

H 24χρονη Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες στέφθηκε «Μις Υφήλιος».

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που η χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας κερδίζει τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Η Φιλιππινο-αυστραλή Γκρέι είναι μοντέλο και κέρδισε τον τίτλο στον διαγωνισμό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, όπου για πρώτη φορά συμμετείχε και τρανσέξουαλ διαγωνιζόμενη.

«Η καρδιά μου είναι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη. Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλα και ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα την πίεση», είπε η Γκρέι, η οποία φορούσε ένα κόκκινο και πορτοκαλί φόρεμα εμπνευσμένο από το όρος Μαγιόν, ένα ηφαίστειο που εξερράγη φέτος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γκρέι ρωτήθηκε στη διάρκεια του διαγωνισμού ποια είναι η άποψή της για την νομιμοποίηση της κάνναβης και απάντησε ότι την υποστηρίζει για ιατρική χρήση.

Μετά τη στέψη της η Γκρέι είπε στους δημοσιογράφους ότι η ερώτηση ήταν «σαφώς σχετική» και ένα «καίριο ζήτημα», προφανώς αναφερόμενη στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών στις Φιλιππίνες που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.

Η Γκρέι είπε ακόμη ότι έχοντας εργαστεί σε παραγκούπολη της Μανίλας έχει μάθει να βρίσκει την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

«Μακάρι να μπορούσα να διδάξω στους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες, έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καταπληκτικό κόσμο όπου ο αρνητισμός δεν θα γιγαντωνόταν και δεν θα καλλιεργούνταν και τα παιδιά θα είχαν στα πρόσωπά τους ένα χαμόγελο», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπήκε στην τελική 20άδα,