Μις Κόσμος 2018: Μεξικανή με πλούσια εθελοντική δράση η ωραιότερη γυναίκα της Γης!

10 Δεκεμβρίου 2018 11:11

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο είναι η Vanessa Ponce de Leon! Η 26χρονη Μεξικανή στέφθηκε 68η «Μις Κόσμος» σε μια εντυπωσιακή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στη Χαϊνάν. 

Η περσινή νικήτρια, η Ινδή Manushi Chhillar από την Ινδία, της παρέδωσε το στέμμα. 
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτικές και το κοινό και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία. «Θέλω να κάνω το Μεξικό υπερήφανο», δήλωσε ενώ φορούσε το στέμμα της και ξέσπασε σε δάκρυα όταν άκουσε το όνομά της κατά τη στέψη.
Η Μεξικανή κέρδισε τον τίτλο ξεχωρίζοντας από συνολικά 30 διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην τελική φάση.
Η Vanessa Ponce de Leon έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και εργάζεται εθελοντικά στην οργάνωση «Migrantes en el Camino», βοηθώντας ανθρώπους που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική. Επιπλέον, είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά για νεαρές κοπέλες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του διαγωνισμού.
 
Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν και ως παρουσιάστρια. Είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ, κυρίως των καταδύσεων και η αγαπημένη της φράση είναι «έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον».
Την Ελλάδα εκπροσώπησε η 20χρονη Μαρία Λεπίδα από το Λουτράκι, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στις φιναλίστ. Συνολικά φέτος διαγωνίστηκαν γυναίκες από 118 χώρες.