Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους Μαχαιρίτσα-Πορτοκάλογλου (φωτογραφίες)

31 Μαρτίου 2019 11:30

Τις εφηβικές σου αγάπες δεν τις ξεχνάς ποτέ και απ’ τις μεγάλες μουσικές αγάπες του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ήταν, δε, τόσο αγαπημένοι του, που τον Νοέμβριο, όταν έμαθε ότι εμφανίζονται μαζί on stage, είχε πει στην ομάδα του: «Θέλω να βρούμε οπωσδήποτε μια ευκαιρία να πάμε παρέα». Όπερ και εγένετο!

Στη διάρκεια της περιοδείας του στη βόρειο Ελλάδα, ξέκλεψε χρόνο και τους άκουσε σε γνωστό μαγαζί όπου εμφανίζονται. Όσο, δε, κι αν επιχείρησαν να μη γνωστοποιηθεί το γεγονός, ήταν αδύνατο. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μη θέλοντας να δώσει στόχο, κάθισε σε ένα από τα πίσω τραπέζια του μαγαζιού με την σύζυγό του, Μαρέβα και στενούς του συνεργάτες.  Μάλιστα, έσπευσε και στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους δύο καλλιτέχνες. Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και ιδού η ωραία παρέα σε Πορτοκάλογλου-Μαχαιρίτσα.

TIP

Όσο για το τι τούς είπε στα καμαρίνια; «Είχα βάλει στοίχημα να μην σας χάσω πριν αρχίσετε τις καλοκαιρινές σας περιοδείες. Έτσι, τα κατάφερα να σας δω στη διάρκεια μιας δική μου». Έπειτα, τους ζήτησε συγγνώμη που δεν θα έμενε ως το τέλος γιατί η περιοδεία συνεχίστηκε χθες στις Σέρρες. «Την άλλη φορά θα παίξουμε το πρόγραμμα ανάποδα για να ακούσετε και το φινάλε» τού απάντησαν χαμογελώντας. Εννοείται, τον ευχαρίστησαν που τους τίμησε με την παρουσία του. Αλίμονο.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους δύο καλλιτέχνες στα καμαρίνια

Στιγμιότυπο από το πρόγραμμα στη μουσική σκηνή Barbarella
Ο κ. Μητσοτάκης απόλαυσε το πρόγραμμα με την σύζυγό του και συνεργάτες του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία του για να δει τους δύο τραγουδοποιούς