Αυτός ο 36xρονος μεσιέ κέρδισε την καρδιά της Monica Bellucci (φωτογραφικό υλικό)

19 Δεκεμβρίου 2018 17:07

Ποιος είναι ο Nicolas Lefevre; Γάλλος, 36 ετών, μακρυμάλλης, bohemian και -το ενδιαφέρον- ο νέος σύντροφος της μίας και μοναδικής Monica Bellucci.  Ο μεσιέ έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο και όσο για τη σχέση τους, αν και η Ιταλίδα σταρ, σημειωτέον στα 54 πια χρόνια της, είχε καταστήσει σαφές σε συνεντεύξεις της πως είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της απ’ τον Βενσάν Κασέλ, επιβεβαιώθηκε από φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, το Voici τούς απαθανάτισε να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δρόμου. Tι πρέπει να ξέρετε για τον Nicolas;  Πρόκειται για ιδιοκτήτη γκαλερί στο Παρίσι, καθώς και μανιώδη συλλέκτη αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Η ίδια είχε τονίσει στο Paris Match: «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θ’ αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, πάνω απ’ όλα, είμαι γυναίκα και μητέρα. Ο άνθρωπος, λοιπόν, με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου». Understood!