Μόνο Εδώ: Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά Η απιστία χώρισε τον πρώην της Χατζήδου και την κολλητή της Τσιμτσιλή

14 Ιουλίου 2020 20:10

Η σχέση τους μετρούσε δυόμισι χρόνια και μέρα με τη μέρα ο έρωτάς τους δυνάμωνε. Ο λόγος για τη συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», Μαρία Αντωνά, και τον ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη.

Ο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρουμανίας, μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή από την όμορφη δημοσιογράφο, αλλά και εκείνη γοητεύτηκε από εκείνον. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Άρης από την αρχή της γνωριμίας τους αγωνιζόταν σε ομάδες μακριά από την Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα να μη θεωρήσουν ποτέ πρόβλημα το θέμα της απόστασης. Φίλοι τους ανέφεραν ότι η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή και ότι η Μαρία και ο Αρης από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
Το μυστικό της σχέσης τους ήταν ότι δεν στανατούσαν να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον και να επικοινωνούν με κάθε τρόπο. Και στους δύο αρέσουν πολύ τα ταξίδια και, όταν έβρισκαν ευκαιρία, επιδιώκοεπιδίωκανυν να ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο. Οι δύο ερωτευμένοι στο τέλος Δεκεμβρίου είχαν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και αποχαιρέτησαν τη χρονιά με τον πιο θεαματικό τρόπο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι τελείωσαν πλέον, καθώς κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στ΄ αυτιά της Μαρίας Αντωνά, ήταν αυτές που έφεραν και το τέλος. Πληροφορίες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει έρθει πολύ κοντά με μια πανέμορφη Ρουμάνα…
“Ποτέ μία σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη”
“Ποτέ μία σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν και σχέσεις στις οποίες δεν υπάρχει απόσταση, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Εμείς το προσπαθούμε πολύ. Εγώ συνήθως τα Σαββατοκύριακα είμαι στο Βουκουρέστι, όταν ο Άρης δεν έχει αγώνες. Κι εκείνος, όταν έχει άδεια, έρχεται στην Αθήνα”, έλεγε πριν από λίγο καιρό η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, μια σχέση που τελικά όμως δεν άντεξε στην απόσταση. Κι αυτό διότι και οι δύο τους περίμεναν την πολυπόθητη μεταγραφή που δεν ήρθε και μοιραία η απόσταση μπήκε τελικά ανάμεσά τους. Η απόσταση και μια γυναίκα από τη Ρουμανία, τη χώρα στην οποία ζει και παίζει μπάλα ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια. “Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας”, έλεγε η συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε και όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν το χωρισμό τους οριστικό.