Μόνο Εδώ: Ηλιάνα – Snik Γάμος live!

Δημοσιεύθηκε: 28/09/2020 20:08
Μόνο Εδώ: Ηλιάνα - Snik Γάμος live!

 

Όλοι πλέον ξέρουν ότι παρά τα εμπόδια που συνάντησαν από συγγενείς και φίλους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik όχι απλώς είναι μαζί αλλά η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Γι αυτό και, όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον τους, το μοντέλο και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν. Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να το κάνουν με κάποιον συμβατικό τρόπο, όπως εξάλλου δεν κάνουν και τίποτα με συμβατικό τρόπο.

Ένας πολύ διαφορετικός γάμος
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι ανακοινώσεις. Αν όχι στο κοινό, στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η Ηλιάνα και ο Snik αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα σκοπεύουν να το κάνουν σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή εκείνης. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, το όλο συμβάν θα αποτελέσει μια έκπληξη για τους τηλεθεστές που θα δούν να συμβαίνει ξαφνικά και απροειδοποίητα. Όλο αυτό προφανώς αποσκοπεί και στη δημοσιότητα, αλλά όχι μόνο, καθώς το ζευγάρι αρέσκεται στα ανατρεπτικά και ξεχωριστά πράγματα.
Το πότε και που και πώς θα γίνει ο γάμος προς το παρόν το γνωρίζουν μόνο οι ίδιιοι που δεν έχουν αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια σε κανέναν, ούτε καν στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ήδη συγκατοικούν, από τον έκτο μήνα της σχέσης τους. Το ζευγάρι πήρε σύντομα τηνμεγάλη απόφαση και μετακόμισαν στη μεζονέτα του Snik. Το νέο τους σπίτι βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη και ο ράπερ μέσω του λογαριασμού του του στο instagram έχει κάνει ξενάγηση στους θαυμαστές του στους χώρους.
Η μεζονέτα διαθέτει πισίνα, κήπο και γήπεδο ποδοσφαίρου. Η Ηλιάνα μάζεψε και τα δικά της πράγματά και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του συντρόφου της, με τον οποία περνά υπέροχα. Είναι και οι δύο full in love, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν τα γενέθλια του ράπερ, οι δυο τους. Το μοντέλο παραδέχθηκε τη συγκατοίκηση μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και καλά. Μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον είναι κάτι πολύ σημαντικό» και πρόσθεσε πως όλα πάνε καλά στη σχέση της και της αρέσει πολύ να μαγειρεύει.

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.