Μόνο Εδώ: ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ OPEN ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Δημοσιεύθηκε: 07/07/2020 20:00
Μόνο Εδώ: ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ OPEN ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που ήθελαν την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να αναλαμβάνουν μια ζωντανή καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή με συμπαρουσιαστές τη Νάταλι Κακκαβά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, πλήθαιναν.
Ωστόσο όπως φαίνεται αυτή η εκπομπή πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τελικά, καθώς τα δύο ζευγάρια τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα, με αφορμή μια δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με το ποιος θα είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” άφησε να εννοηθεί ότι τον πρώτο λόγο θα τον έχει εκείνος. Και, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν ο Ετεοκλής Πάυλου τού ζήτησε το λόγο, τότε πραγματικά έγινε ο κακός χαμός.

Κόλαση στους διαδρόμους
Η δήλωση αυτή, λοιπόν, ήταν και η αφορμή του καβγά, που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η φωτογράφιση και κατά πάσα πιθανότητα και η ίδια η εκπομπή.
Όταν ο Ετεοκλής Πάυλου συναντήθηκε την επόμενη μέρα της δήλωσης με το Γρηγόρη Γκουντάρα, του ζήτησε το λόγο για τη δήλωσή του αυτή και τότε ξεκίνησε ο απίστευτος καυγάς. “Πρώτη φπρά βγαίνεις στην τηλεόραση. Θέλεις και πρώτο ρόλο”, φέρεται να του απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μια απάντηση που δεν θύμωσε απλώς, αλλά εξαργίωσε κυριολεκτικά τον Ετεοκλή Παύλου.
Μέσα σε λίγα λεπτά οι δύο τους είχαν αρχίσει να φωνάζουν, με τον Ετεοκλή Πάυλου να ειναι πλέον εκτός εαυτού. Ο ίδιος, μάλιστα, έλεγε ξανά και ξανά ότι το κανάλι είχε πει ότι όλοι θα είχαν τον ίδιο ρόλο μοιρασμένο ισόποσα. Ο Γκουντάρας επέμενε ότι αυτό δεν γίνεται καθώς ο Παύλου και η Χατζήδου δεν έχουν τηλεοπτική εμπειρία.
Κάποια στιγμή και χωρίς κανείς να ακούσει το ειπώθηκε, τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον Ετεοκλή Πάυλου να υπερτερεί πολύ σωματικά του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος προσπάθησε να φύγει, αλλά ο Παύλου τον κυνήγησε μέσα στους διαδρόμους του καναλιού.
Αμέσως η Ελένη Χατζήδου και η Νάταλι Κακκαβά μπήκαν στη μέση και προσπάθησαν να τους χωρίσουν, χωρίς στην αρχή να τα καταφέρουν, καθώς ο Ετεοκλής ήταν έξαλλος. Όλοι φώναζαν και οι απειλές εκτοξεύονταν εκατέρωθεν.
Τελικά παρενέβησαν κάποιοι από τους άλλους παρεβρισκόμενους, ο Γκουντάρας έφυγε, ο Παύλου φώναζε και όπως είναι φυσικό οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν κι εκείνες, αν και πιο πολιτισμένα, μεταξύ τους.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κοινή τηλεοπτική εκπομπή πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, ενώ τα πνέυματα δεν έχουν ακόμα ηρεμήσει και οι τέσσερίς τους είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένοι.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.