Μόνο Εδώ: Νίκος Οικονομόπουλος – Βιβή Τσιάμη : Η κρυφή σχέση και ο επεισοδιακός χωρισμός

Δημοσιεύθηκε: 13/07/2020 20:44
Μόνο Εδώ: Νίκος Οικονομόπουλος – Βιβή Τσιάμη : Η κρυφή σχέση και ο επεισοδιακός χωρισμός

Πολύ λίγα μαθαίνουμε πλέον για την προσωπική ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου. Μετά τη διάλυση της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή, ιδιαίτερα, ο τραγουδισής έχει αποφασίσει να μην απασχλεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά του.

Είναι δύσκολο, όμως, να μην μάθει κανείς τα όσα γίνονται στην Αθήνα, ακόμα και παρασκηνιακά, κι έτσι η σχέση -βραχύβια αλλά έντονη- ανάμεσα στον τραγουδιστή και τη Βιβή τσιάμη ήταν θέμα χρόνου έως ότου αποκαλυφθεί. Όπως και έγινε. Η συγκεκριμένη σχέση κράτησε μόλις μερικούς μήνες, το χειμώνα που μας πέρασε αλλά ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο καιρό πολύ επεισοδιακά.
Πληροφορίες αναφέρουν οι δυο τους δεν θέλουν ούτε κουβέντα, δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα. Ούτε ένα μήνυμα, ή ένα τηλεφώνημα. Αιτία γι αυτό ήταν ο επεισοδιακός χωρισμός τους ο οποίος έγινε με βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν οι δύο τους.

Σύντομο, αλλά θυελλώδες ειδύλλιο
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από ανθρώπους που ξέρουν πάρα πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν κάποια στιγμή σε κοινή παρέα και, καθως ήταν και οι δύο μόνοι τους, φλέρταραν άφοβα. Η βιβή Τσιάμη στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με το Γιώργο Πρίντεζη και οι δύο τους όδευαν προς το γάμο. Το όμορφο μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού χώρισαν σε μια περίοδο που σκεφτόντουσαν ακόμα και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν ένα από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz, καθώς ο ένας στήριζε τον άλλον σε κάθε του επαγγελματικό, και όχι μόνο, βήμα. Όμως η σχέση “τσάκισε”, κατι που είχε στενοχωρήσει πολύ τη Βιβή, η οποία για ένα διάστημα εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τα σενάρια για τον χωρισμό πολλά, κανένας από τους δύο όμως δεν θέλησε να μιλήσει για το τέλος της σχέσης τους, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Φαίνεται όμως πως κάθε προσπάθεια επανένωσης δεν καρποφόρησε, με αποτέλεσμα ο μπασκετμπολίστας, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του, να κυκλοφορεί έχοντας στο πλευρό του μια νέα σύντροφο. Ο έρωτας που του χτύπησε την πόρτα ακούει στο όνομα Στέλλα και ουδεμία σχέση έχει με το μόντελινγκ, αντιθέτως είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ως προς την επαγγελματική πορεία μπορεί οι δύο κοπέλες να μην έχουν κάποια κοινά, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που αναφέρονται σε τρομακτική εξωτερική ομοιότητα.
Ανάλογο ήταν και η επίπτωση που είχε στο Νίκο Οικονομόπουλο ο χωρισμός του από την Ευαγγελία Αραβανή. Μετά από ένα διάστημα που και οι δύο έμειναν μόνοι, λοιπόν, γνωρίστηκαν, φλέρταραν και αποφάσισαν να είναι μαζί.
Μόνο που πολύ πολύ σύντομα τα σύννεφα σκέπασαν τη σχέση τους και βασική αιτία, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ήταν η ζήλεια. Καυγάδες και αντιθέσεις ήρθαν πολύ σύντομα να σκιάσουν τον έρωτά τους και ο χωρισμός ήταν τελικά αναπόφευκτος.
Και όταν ήρθε, ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο, με έναν καυγά στον οποίο ειπώθηκαν πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστούν και να ξεπεραστούν.
Και κάπως έτσι το ειδύλλιο αυτό έληξε και έληξε οριστικά και αμετάκλητα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.