Μόνο στο CIAO: Αντώνης Ρέμος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κόντρα στη Ρόδο για τις… παραγγελιές

Δημοσιεύθηκε: 10/09/2019 11:01
Μόνο στο CIAO: Αντώνης Ρέμος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κόντρα στη Ρόδο για τις... παραγγελιές

Επώνυμοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές κατέφθασαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να απολαύσουν την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina της Ρόδου. Ανάμεσά τους ήταν, φυσικά και η Ροδίτισσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πολυσυζητημένη εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδιστή στο νησί του ήλιου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσέλκυσε επιχειρηματίες και γνωστούς celebrities. Το Santa Marina Rhodes υποδέχτηκε τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, για μια αξέχαστη και μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Στο πιο ειδυλλιακό τοπίο του νησιού, ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε τις γνωστές του επιτυχίες με την ξεχωριστή φωνή που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Και βέβαια το κέφι απογειώθηκε, με τους πάντες να διασκεδάζουν ξέφρενα μέχρι πρωίας. Μόνο που, μέσα σε όλα, σημειώθηκε και ένα περιστατικό που παραξένεψε πολλούς και πιθανώς σηματοδότησε την αρχή μιας νέας κόντρας…

Σπυροπ

Οι απανωτές παραγγελιές και η αντίδραση του Ρέμου

Μέσα στο κοινό της συναυλίας και μάλιστα σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που έλκει την καταγωγή της από τη Ρόδο, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός και έδωσε δυναμικά το «παρών», με πολύ κέφι και μπρίο, το οποίο όμως κάποια στιγμή φαίνεται ότι… παράγινε.

Όπως λένε οι παρόντες, η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει παραγγελιές στον τραγουδιστή και να του ζητάει να πει κάποιο από τα τραγούδια του, διασκεδάζοντας η ίδια με την παρέα της και μιλώντας του όσο εκείνος ήταν πάνω στην πίστα.

Στην αρχή ο Αντώνης Ρέμος ανταποκρίθηκε πολύ ευγενικά και της έκανε τα χατίρια, λέγοντας τα τραγούδια που του ζητούσε και μιλώντας της. Στην πορεία, όμως, και όσο εκείνη έδινε τη μια παραγγελιά μετά την άλλη, προφανώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να το κάνει, καθώς η συναυλία δεν ήταν… ατομική, κι έτσι σταμάτησε να της δίνει σημασία.

Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η Κωνσταντίνα στην αρχή επέμενε και μετά θύμωσε με την απροθυμία του τραγουδιστή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της και το γεγονός ότι την αγνοούσε. Κι έτσι, επέμεινε ακόμα περισσότερο, με συνέπεια εκείνος να μην πλησιάζει καν τη μεριά στην οποία βρισκόταν το τραπέζι της. Κάποια στιγμή, δυσφορώντας ανοιχτά και μην μπορώντας να κρύψει το θυμό της, η Κωνσταντίνα έφυγε από το κέντρο, με κάποιους από την παρέα της να την ακολουθούν. Την επόμενη μέρα, όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, έκανε παράπονα στους δικούς της ανθρώπους, λέγοντας ότι δεν το περίμενε και προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι η σχέση της με τον τραγουδιστή ήταν τέτοια που δικαιολογούσε απόλυτα την επιμονή της, αλλά όχι τη δική του αντίδραση…

Ρέμ

Πηγή: CIAO