Μόνο στο CIAO: Αυτή είναι η νέα εικόνα της Αρβανιτάκη: Οι φωτογραφίες που συζητάει όλη η Αθήνα

14 Οκτωβρίου 2019 10:47

Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από τις πιο κλασικές και διαχρονικές παρουσίες στο χώρο της μουσικής. Όλα της τα τραγούδια έγιναν μεγάλες επιτυχίες και τόσο η φωνή της όσο και η φυσιογνωμία της, είναι χαρακτηριστική.

Αρβανιτάκη

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας, στις οποίες πραγματικά έχει αλλάξει πολύ και φαίνεται αρκετά διαφορετική, χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Το πρόσωπό της δείχνει από τη μια πλευρά ανανεωμένο και από την άλλη πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Η τραγουδίστρια είναι εμφανές ότι αποφάσισε να κάνει κάποιες παρεμβάσεις, το τελικό αποτέλεσμα των οποίων δεν μπορεί φυσικά να δει κάποιος αμέσως, αλλά θα φανεί, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Αρβανιτάκη

Εντελώς ακομπλεξάριστη

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, ειδικά από το χώρο της σόουμπιζ, οι οποίοι κάνουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις στην εμφάνισή τους. Για την ακρίβεια είναι οι περισσότεροι, αφού ο χώρος τους είναι πολύ απαιτητικός και ανταγωνιστικός και η εμφάνιση παίζει σε αυτόν τεράστιο ρόλο. Κάποιοι το κρύβουν. Κάποιοι άλλοι το λένε ανοιχτά. Και μια καλλιτέχνης του διαμετρήματος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν. Άλλωστε η ίδια έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο απόλυτα ακομπλεξάριστη είναι και πόσο της αρέσει να «μιλάει» πάντα με τη δουλειά της και όχι με τις δηλώσεις της.

Έτσι, όσο κι αν οι φωτογραφίες της προκάλεσαν αίσθηση και έγινε γύρω από αυτές πολύ μεγάλη συζήτηση σε όλη την Αθήνα, η ίδια παραμένει απλώς χαμογελαστή και δεν δίνει απολύτως καμία σημασία. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της και σε αυτήν συγκεντρώνεται πάντα, καθώς είναι και ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που αποφεύγει τη δημοσιότητα και δεν συζητιέται ποτέ για την προσωπική του ζωή.

Αρβανιτάκη

Όλα τα -31 όπως είπε και η ίδια- χρόνια που κάνει καριέρα, πάντα προτεραιότητά της ήταν η ποιοτική της δουλειά και απέφευγε συστηματικά να εκτεθεί με οτιδήποτε άλλο.

Και, όποιο κι αν είναι το καινούργιο της πρόσωπο, αυτό που θα έχει πάντα σημασία είναι η καινούργια -η επόμενη- δουλειά της.