Μόνο στο Ciao: Επεισόδιο στα Κουφονήσια Καινούργιου – Ιακωβίδης

Δημοσιεύθηκε: 03/08/2020 15:30
Μόνο στο Ciao: Επεισόδιο στα Κουφονήσια Καινούργιου - Ιακωβίδης

Mεγάλο επεισόδιο δημιουργήθηκε στα Κουφονήσια, όπου κάνουν διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου με το Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, ανάμεσα στο ζευγάρι και αφορμή αποτέλεσαν κάποια μηνύματα…

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, παρνένε την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες μαζί τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, όπου έχουν πάει με το σκάφος του εφοπλιστή. Τις διακοπές τους, όμως, απείλησε ένα επεισόδιο που διεμηύθη ανάμεσά τους και είχε ως αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε η παρουσιάστρια από έναν άλλον άντρα και πιο συγκεκριμένα τον τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη.

Μην πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι πολύ καλοί φίλοι και τον τελευταίο καιρό κάνουν πολύ στενή παρέα. Άλλωστε και οι δύο είναι δεσμευμένοι, εκείνη με τον εφοπλιστή κι εκείνος με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Και οι δύο σύντροφοί τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δύο τους συναντιούνται και μιλάνε συχνά, όπως επίσης και το γεγονός ότι ετοιμάζονται να γίνουν κουμπάροι, αφού θα παντρέψουν από κοινού τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, όμως, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια, ομολογουμένως πολύ καυτή, φωτογραφία της στο Instagram και ο κολλητός της φίλος, όπως κάνουν συχνά οι φίλοι, της έστειλε ένα μήνυμα που αν κάποιος δεν ήξερε τη φύση της σχέσης τους θα μπορούσε και να παρεξηγηθεί, λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι.
Το μήνυμα, φυσικά, έπεσε στην αντίληψη του Φίλιππου Τσαγκρίδη, ο οποίος δεν θορυβήθηκε, αλλά εκνευρίστηκε. Και το είπε στην Κατερίνα Καινούργιου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας έντονος καυγάς.
Ο εφοπλιστής εξήγησε στην παρουσιάστρια ότι η αντίδρασή του δεν ήταν θέμα ζήλειας, αλλά ηθικής τάξης. “Δεν μπορεί ένας άντρας, όσο φίλος σου και να είναι, να σου στέλνει τέτοια μηνύματα”, της είπε και της ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Ιακωβίδη, προκειμένου να του μιλήσει και ο ίδιος.
Όπως και έγινε. Η παρουσιάστρια τηλεφώνησε στον εφοπλιστή, του εξήγησε τα όσα της είπε ο σύντροφός της και του είπε ότι ήθελε κι εκείνος να μιλήσουν . Όταν οι δύο άντρες συνομίλησαν, σε πολύ ήπιους και φιλικούς τόνους, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εξήγησε στον Πέτρο Ιακωβίδη ότι δεν θέλει να λαμβάνει η σύντροφός του τέτοια παρεξηγήσιμα μηνύματα από άντρες, ακόμα κι όταν εκείνοι είναι απλώς φίλοι της.
Η συνομιλία τους έληξε με αμοιβαία κατανόηση και το ζευγάρι συνέχισε τις διακοπές του, πάντα ερωτευμένο και αγαπημένο…

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.