Μόνο στο CIAO: Έβελυν Καζαντζόγλου – Τζορτζ Παπακώστας: Τίτλοι τέλους – Πώς ξεκίνησε η ρήξη;

15 Οκτωβρίου 2019 10:50

Καζαντζόγλου

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Γιώργο Παπακώστα να έχουν χωρίσει μετά από περίπου οκτώ μήνες σχέση. Πληροφορίες που, τελικά, επιβεβαίωσε η ίδια…

Καζαντζόγλου

Το μοντέλο και ο σεφ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι, παρόλο που στις τελευταίες κοινές εξόδους τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί. Το όμορφο μοντέλο μίλησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν τη ρώτησαν για το σύντροφό της, εκείνη απάντησε απλώς: «Χωρίσαμε»… Η ίδια ωστόσο δεν θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους και γιατί έλαβε τέλος αυτή η σχέση που έδειχνε πολλά υποσχόμενη.

Καζαντζόγλου

Καυγάς μέσα στο καλοκαίρι

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η ένταση ανάμεσα στους δύο τους είχε αρχίσει να υπάρχει πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στις αρχές του Ιουλίου. Τότε που το ζευγάρι έκανε σχέδια και πλάνα για το που θα περνούσαν τις διακοπές τους. Σε εκείνο το σημείο, ήρθε και ο μεγάλος καυγάς, για αδιευκρίνιστους λόγους, ο οποίος τους έκανε όχι μόνο να ακυρώσουν τα όποια σχέδια είχαν, αλλά και να αποφασίσουν να μην είναι πλέον μαζί. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, οι δύο τους διαπίστωσαν ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα και δεν μπορούσαν να συμβιβάσουν τις επιθυμίες τους, ενώ τελικά ίσως και ο έρωτας που ζούσαν δεν ήταν τόσο μεγάλος όσο πίστευαν στους πρώτους μήνες της σχέσης τους. Σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός ήρθε και είναι οριστικός, καθώς έκτοτε οι δύο τους δεν έχουν επαφές και δεν έχει γίνει από καμία από τις δύο πλευρές κάποια προσπάθεια επανασύνδεσης.