Μόνο στο ciao.gr: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ντάνο και το All Star Survivor

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 08:20

Μόνο στο ciao.gr: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ντάνο και το All Star Survivor

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά για το All Star Survivor που ονειρεύονται στον ΣΚΑΪ. Η ιδέα φαίνεται πως έχει ωριμάσει και για τον Τούρκο παραγωγό και για το κανάλι του Φαλήρου, αλλά δεν θα γίνει κανένα βήμα αν όλα δεν είναι έτοιμα.

Το All Star Survivor είναι το μεγάλο απωθημένο του Ατζούν που το οργανώνει στο μυαλό του εδώ και δύο χρόνια. Με τη συμμετοχή φυσικά εκείνων που έγραψαν ιστορία στον Άγιο Δομίνικο. Κι εκεί βρίσκεται όλο το… ζουμί και φυσικά οι δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Για παράδειγμα πώς μπορεί να γίνει All Star του ριάλιτι επιβίωσης αν δεν έρθουν εκείνοι που θυμάται πιο έντονα το τηλεοπτικό κοινό; Το κορυφαίο μέρος του Survivor δεν μπορεί να γίνει αν δεν πάνε ο Ντάνος, ο Κατσούλης, η Δαλάκα, ο Μάριος Πρίαμος και άλλοι που τράβηξαν όλα τα φλας και τα σχόλια των φαν του ριάλιτι.
Και ο Ντάνος είναι το Νο1 που θέλει να φέρει ο Ατζούν. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης όλων των εποχών στο ριάλιτι.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι ο Αγγελόπουλος προορίζεται για παρουσιαστής της All Star έκδοσης του Survivor. Το ciao.gr σας είχε αποκαλύψει ότι ο Ατζούν θέλει τον Ντάνο ως την ατραξιόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο μιντιάκιας: οι 12 που θέλει να κλείσει ο Ατζούν για το All Star Survivor

Ατραξιόν δεν σημαίνει παρουσιαστής αλλά παίκτης

Άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δείχνει ότι στηρίζει 100% τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος (αλήθεια είναι) ότι τα πάει περίφημα σε αυτόν τον ρόλο. Και στο All Star Survivor εκείνος θα είναι ο παρουσιαστής. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Ντάνου. Απλώς αν δεν πάει ως παίκτης στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν θα γίνει All Star.

Ο Ντάνος είπε ότι δεν έχει καμία πρόταση. Κι αυτό είναι αλήθεια. Βολιδοσκόπηση του έγινε και τίποτα περισσότερο. Θα γίνουν κι άλλες και ο Ατζούν θα μπει και θα μιλήσει συγκεκριμένα όταν θα έχει λιώσει τελείως ο πάγος. Γιατί αυτός εδώ και τρία χρόνια δεν έχει λιώσει ακόμα.
Και αν ο Γιώργος πει το ναι στην πρόταση του Τούρκου, τότε θα μπει στην τελική ευθεία το πρότζεκτ του All Star Survivor. Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, ο Ντάνος δεν τρελαίνεται με την ιδέα να τρέχει (κυριολεκτικά) στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, υπάρχει ακόμη χρόνος και πολλά μπορούν να αλλάξουν.