Μόνο στο CIAO: Η δυναστεία Σκλαβενίτη δεν θέλει την Αραβανή

27 Σεπτεμβρίου 2019 09:16

Αραβα

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από το Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει ξανά την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Η παρουσιάστρια τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία. Ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης και προέρχεται από μια πολύ ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια της χώρας...

Αραβα

Οι δυο τους πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στο Σπύρο Λάζαρη. Η παρουσιάστρια διέμεινε στο ξενοδοχείο υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media. Ο 39χρονος επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, αντιθέτως μάλιστα προσπαθεί να τα αποφύγει όσο γίνεται περισσότερο. Ωστόσο, ακόμα μια φορά στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με τη σχέση που διατηρούμε με γνωστή τραγουδίστρια. Πριν από περίπου 4 χρόνια, ο Σπύρος Λάζαρης ήταν ζευγάρι με τη Στέλλα Καλλή. Και για τον επιχειρηματία με τις πολύ “δυνατές” επιχειρηματικές ρίζες, η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται.

 

Η αντίδραση της οικογένειας Σκλαβενίτη

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη. Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία. Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι μια πολύ διακριτική οικογένεια που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της και ούτε και το επιθυμεί. Αντιθέτως, όλα τα μέλης της θέλουν και επιδιώκουν να μένουν κάτω από το “ραντάρ” της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να γίνονται στόχος των παπαράτσι και των ρεπορτάζ για την προσωπική τους ζωή. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι αυτούς, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι είναι πάμπλουτοι και ότι φημίζονται για το επιχειρηματικό και το εργοδοτικό τους ήθος.

Και κάπου εδώ, μπαίνει στην εικόνα η Ευαγγελία Αραβανή, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, μια γυναίκα που δεν υπάρχει ούτε μια εβδομάδα που να μην βρίσκεται στα εξώφυλλα και τα πρωτοσέλιδα, με κάποια είδηση που να αφορά στην προσωπική της ζωή. Παρότι τόσο η ίδια όσο και ο νέος της σύντροφος τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους και προσπαθούν όσο γίνεται να μην δίνουν στόχο και να την κρατήσουν κρυφή, το νέο φυσικά μαθεύτηκε και είναι θέμα χρόνου έως ότου οι παπαράτσι τους τσακώσουν μαζί.

Αυτό το ξέρει και η οικογένεια του 39χρονου επιχειρηματία, η οποία φέρεται να έχει θορυβηθεί με την εξέλιξη στην προσωπική του ζωή. Κι αυτό διότι ξέρουν ότι αναπόφευκτα ο Σπύρος θα έρθει στο επίκεντρο, όταν η σχέση θα γίνει δημόσια. Και αυτό δεν τους αρέσει καθόλου, γεγονός που προκάλεσε ήδη τις πρώτες αντιδράσεις εκ μέρους τους. Αντιδράσεις που, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν έχουν -ακόμα- φέρει τριγμούς στη σχέση, αλλά τις οποίες το ζευγάρι προσπαθεί να διαχειριστεί, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα.

Αραβα

Η σχέση με την Καλλή

Ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του τρία παιδιά. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως αν και εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του.

Πριν από λίγα χρόνια είχε ανοίξει ένα νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια στο οποίο είχε βρεθεί αρκετές φορές η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η σχέση τους, η οποία πήρε διαστάσεις στη δημοσιότητα, προκαλώντας και πάλι τις αντιδράσεις της οικογένειας του επιχειρηματία. Μάλιστα, στο παρασκήνιο λέγεται ότι ήταν ακριβώς αυτές οι αντιδράσεις που έφεραν και το τέλος της σχέσης, παρά το γεγονός ότι οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Το τι πρόκειται να γίνει στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή και αν οι δύο θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτό το σκόπελο, απομένει να φανεί τώρα που το καλοκαίρι τελείωσε και η σχέση θα πρέπει να συνεχιστεί στην Αθήνα, όπου είναι πολύ πιο δύσκολο να κρυφτεί κανείς…