Μόνο στο CIAO: Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι

3 Νοεμβρίου 2019 11:32

Παπαγεωρ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι το νέο καυτό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες αλλά και την επιβεβαίωση από την ίδια την Ηλιάνα.

Παπαγεωρ

Στις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι απεικονίζεται να περπατούν σε δρόμο της Αθήνας αγκαλιασμένοι. Και πριν από λίγα βράδια, το γνωστό μοντέλο βρέθηκε σε live του ράπερ στην Πάτρα. Η Ηλιάνα σε ένα διάλειμμα από το GNTM, θέλησε να συμπαρασταθεί στον σύντροφό της και πήγε μαζί του στο εν λόγω live. Το μοντέλο που βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του «Next Top Model» είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Μίλησε, μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου κου» και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη σχέση της με το γνωστό ράπερ. Τόνισε ότι είναι σε μία περίοδο της ζωής της που περνάει πολύ καλά.

Όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση αλλά και τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει:

«Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά λέω ξεκάθαρα ότι περνάω πολύ καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον κάντο. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει και τίποτα. Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Τι κάνει τόση περιέργεια; Η φωτογραφία είναι θολή. Μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ».

ΠαΠΑΓΕΩΡΓ

Όσο για το αν μπορεί να συνδυάζει τη δουλειά με τα προσωπικά της, εξήγησε: «Δεν δουλεύω και στη ΝΑΣΑ. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου, που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση. Χρειάζομαι και άλλα πράγματα».

Παπαγεγρω

Ποιος τους γνώρισε;

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του μοντέλου, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη γνωριμία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον πασίγνωστο ράπερ, δεν ήταν άλλος από το γνωστό Ριχάρδο, τον έμπορο χρυσού. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο ράπερ και ο Ριχάρδος γνωρίζονταν από παλιά και σε κάποια κοινωνική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν και οι τρεις, ανέλαβε να κάνει τις συστάσεις, καθώς ο ράπερ είδε την Ηλιάνα και εντυπωσιάστηκε, κάτι που δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά. Προφανώς, η γοητεία ήταν αμφίδρομη κι έτσι η Ηλιάνα δεν είπε «όχι» όταν εκείνος της ζήτησε να βγουν. Σύντομα, πολύ σύντομα, οι δύο τους έγιναν ζευγάρι και πλέον ο έρωτάς του αποτελεί το talk of the town.

Το πόσο θα κρατήσει, είναι κάτι που θα φανεί στο χρόνο.