Μόνο στο CIAO: Καραβάτου – Κουτσελίνη: Η κόντρα φουντώνει! – Το νέο επεισόδιο στους διαδρόμους του Star

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2019 09:21
Μόνο στο CIAO: Καραβάτου - Κουτσελίνη: Η κόντρα φουντώνει! - Το νέο επεισόδιο στους διαδρόμους του Star

 

Πριν βιαστείτε να κάνετε λόγο για μια νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ, να σας πούμε ότι δεν είναι. Η κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κατερίνα Καραβάτου είναι παλιά. Απλώς τώρα, με τη συνεύρεση των δύο κυριών της ελληνικής τηλεόρασης στο Star, αναζωπυρώθηκε.

Καραβάτου

Όσοι δουλεύουν στο Star έχουν να λένε ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά για να καταλάβεις αμέσως ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και την Κατερίνα Καραβάτου. Για την ακρίβεια, όχι απλώς κάτι συμβαίνει, αλλά οι δύο τους δεν θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη. Τόσο πολύ που, όπως λέει πηγή από τα παρασκήνια του καναλιού, η μια από τις δύο κυρίες ζήτησε να υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα γραφεία της εκπομπής της, ώστε να μην χρειάζεται να “πέφτει” ούτε τυχαία επάνω στην άλλη. Κάτι που βέβαια δεν έγινε και αυτό οδηγεί σε σπάνιες μεν, τεταμένες δε, τυχαίες συναντήσεις τους στους διαδρόμους του καναλιού. Συναντήσεις κατά τις οποίες καμία από τις δύο δεν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρύψει το γεγονός ότι δεν τρέφει τα καλύτερα συναισθήματα για την άλλη. Και, όλοι στο κανάλι περιμένουν τη στιγμή που η ένταση αυτή θα ξεσπάσει και θα γίνει κάποιο επεισόδιο στους διαδρόμους, εκτονώνοντας μια κρίση ανάμεσά τους που δεν είναι καινούργια, αλλά ξεκίνησε από την εποχή που οι δύο τους συνεργάζονταν στον Alpha.

Καραβάτου

Η αναζωπύρωση μιας παλιάς κόντρας

«Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, το ίδιο ένιωσε κι εκείνη. Θεωρώ ότι ήμουν λάθος στη σχέση μαζί της γιατί εκφράστηκα με συναίσθημα για έναν άνθρωπο που δεν είχε για μένα. Εκείνη κράτησε τις επαγγελματικές της αποστάσεις. Φέτος κράτησα εγώ το συναίσθημα και ένιωσα πως ήμουν μόνο επαγγελματίας. Ένιωσα ότι όλη την αγάπη που έδωσα, περίμενα και να την πάρω». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη Ζήνα Κουτσελίνη και τα είπε το 2014, μιλώντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τη σχέση και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου. Γίνεται, από αυτά, φανερό, ότι από τότε η σχέση τους δεν ήταν και η καλύτερη και η συνεργασία τους δεν είχε αφήσει και πολύ γλυκιά γεύση τουλάχιστον στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Όμως και από την πλευρά της, η Κατερίνα Καταβάτου δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την προηγούμενη τηλεοπτική και επαγγελματική τους συνεύρεση. Ήταν η εποχή που έμεινε έγκυος και είχε προβλήματα με τη συνεργασία της στον Alpha. Τότε αισθάνθηκε ότι η φίλη και συνεργάτης της δεν τη στήριξε και οι σχέσεις τους έκτοτε διεκοπησαν και δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Καμία από τις δύο δεν έκρυψε, μιλώντας με τους δικούς τους ανθρώπους, τη δυσαρέσκειά της από την άλλη, ενώ όλοι όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι και οι δύο περίμεναν την άλλη να κάνει το πρώτο βήμα. Ένα βήμα που δεν έγινε, φυσικά, ποτέ, από καμία από τις δύο πλευρές. Για καιρό οι δύο παρουσιάστριες είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους και δεν είχαν απολύτως καμία επικοινωνία, αλλά τώρα βρέθηκαν και πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και η παλιά αυτή κόντρα αναζωπυρώθηκε. Και όλοι περιμένουν το πιθανό ξέσπασμά της…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT