Μόνο στο CIAO: Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ειδύλλιο με την πρώην του Σόμμερ

14 Μαΐου 2020 09:00

Πηλαδ

Τι τρέχει με τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εν μέσω πανδημίας;

Οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους στα νότια προάστια, γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε φήμες για την ύπαρξη νέου ειδυλλίου στην εγχώρια showbiz ανάμεσα στο γνωστό επιχειρηματία και το εκρηκτικό μοντέλο, που ασχολείται πλέον και με την υποκριτική.

Ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και η πρώην σύντροφος του Κώστα Σόμμερ φαίνονταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ και σε φωτογραφίες από την ποδηλατάδα τους, μπορεί εύκολα να «δει» κάποιος ένα νέο ζευγάρι, που μετράει μόλις δύο μήνες σχέση, πλην όμως κρατά πολύ χαμηλό προφίλ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία. Γι αυτό και μέχρι τώρα η σχέση τους δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, βοηθούμενη και από τις συνθήκες της καραντίνας, λόγω κορωνοϊού, την οποία οι δύο τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πέρασαν μαζί.

Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της Ντορέττας Παπαδημητρίου διατηρούσε πολλά χρόνια δεσμό με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μετά το χωρισμό τους ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την προσωπική του ζωή, όπως ότι ήταν ζευγάρι με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελενα Κορωναίου, καθώς οι δυο τους έβγαιναν μαζί σε νυχτερινά κέντρα και είχαν αρκετή οικειότητα μεταξύ τους.

Όμως, και τον περασμένο Οκτώβριο ο επιχειρηματίας απασχόλησε τα media, αφού κυκλοφορούσε συχνά πυκνά στα μπουζούκια με την Αμερικανίδα χορογράφο Chali Jenning, με την οποία μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ. Οι δυο τους πάντως πρέπει να χώρισαν αθόρυβα, καθώς δεν δημοσιοποιήθηκε κάποια σχετική πληροφορία.

Και ξαφνικά, μαθαίνουμε ότι το ίδιο αθόρυβα, είναι πλέον ζευγάρι με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία μάλιστα οι πληροφορίες τους θέλουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μαζί, στο σπίτι του επιχειρηματία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν συγκατοικούν ήδη επίσημα.

Σομμερ

Από τον Σόμμερ στον επιχειρηματία

Η όμορφη Ναυσικά, από την πλευρά της, είχε μακροχρόνιο δεσμό με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ. Μετά το τέλος της σχέσης τους, εκείνη έφυγε για λίγο στην Αμερική. Από τότε δεν έγινε γνωστό κάποιο άλλο ειδύλλιό της, παρά μόνο ορισμένα δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το γνωστό σε όλους Ντάνο, μετά και από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0». Η ίδια σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων είχε πει ότι δεν θα επιβεβαιώσει ούτε θα διαψεύσει τίποτα. Ο Ντάνος ωστόσο λίγο αργότερα την άδειασε δημόσια, αναφέροντας ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και ότι η τοποθέτηση της Ναυσικάς για τις φήμες περί φλερτ μεταξύ τους ήταν λανθασμένη, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα τα οποία δεν υπάρχουν.

Για την τωρινή της σχέση, πάντως, ούτε η Ναυσικά αλλά ούτε και ο Κώστας Πηλαδάκης έχουν μιλήσει σε κάποιον και φαίνεται ότι και οι δύο τους είναι απόλυτα αποφασισμένοι να τη διαφυλλάξουν από τα αδιάκριτα βλέμματα και να την κρατήσουν σε όσο πιο διακριτικό επίπεδο γίνεται, έως ότου τουλάχιστον σιγουρευτούν για τα αισθήματά τους και ξέρουν με βεβαιότητα ότι αυτό το ειδύλλιο θα έχει μέλλον…