Μόνο στο CIAO: Λιάγκας – Σκορδά – Αρναούτογλου: Το άγνωστο φλερτ πίσω από τον… «πόλεμο»!

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2019 09:21
Μόνο στο CIAO: Λιάγκας - Σκορδά – Αρναούτογλου: Το άγνωστο φλερτ πίσω από τον… «πόλεμο»!

Είναι μια κόντρα δίχως τέλος. Και μιλάμε βέβαια για την αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία φουντώνει ξανά και ξανά και κάθε φορά που όλοι λένε ότι τελείωσε, με κάποια αφορμή αναζωπυρώνεται.

Λιάγκας

Τα επεισόδια πολλά και πλέον κάθε τι αποτελεί αφορμή για κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες. Πιο πρόσφατο σκηνικό αυτό με το Γιώργο Λιανό, στο οποίο ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται να υποχώρησε, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Ένας χαμός δηλώσεων και κόντρα δηλώσεων, ένα σκηνικό πολύ γνώριμο ανάμεσα στους δύο κορυφαίους παρουσιαστές, τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου, με τους πάντες να αναζητούν τις ρίζες αυτής της κόντρας στο παρελθόν τους.

Οι λόγοι είναι βέβαια πολλοί και κυρίως επαγγελματικοί. Όπως και οι αφορμές. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι πίσω απ’ όλα αυτά, υπάρχουν και προσωπικά θέματα. Και πιο συγκεκριμένα το όνομα της Φαίης Σκορδά. Πώς εμπλέκεται η παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα στη κόντρα του με το Γρηγόρη Αρναούτογλου; Με διάφορους τρόπους, καθώς έχει μπει πλέον κι εκείνη για τα καλά στο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης, όμως το βασικό μυστικό κρύβεται στο παρελθόν.

Λιάγκας

Πριν γνωρίσει τον Γιώργο

Κι όταν λέμε παρελθόν, εννοούμε το πολύ παρελθόν. Για να καταλάβετε, πρέπει να πάμε πίσω στην εποχή που η Φαίη Σκορδά ζούσε στη Θεσσαλονίκη και δεν είχε γνωρίσει ακόμα τον Γιώργο Λιάγκα. Τότε, όμως, είχε γίνει η γνωριμία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είναι γνωστό ότι ανέβαινε πολύ συχνά στη συμπρωτεύουσα. Και, όπως λένε πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, ο παρουσιαστής είχε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από την πανέμορφη ξανθιά Φαίη. Κάποιες τυχαίες και άλλες όχι και τόσο τυχαίες συναντήσεις του, τον έκαναν να εντυπωσιάζεται ακόμα περισσότερο. Και, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ήθελε να προχωρήσουν τα πράγματα μεταξύ τους και ίσως να εξελιχθούν σε κάτι πολύ διαφορετικό από μια φιλία.

Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ. Και λίγο αργότερα, η Φαίη γνώρισε τον Γιώργο και η ζωή της εξελίχθηκε όπως όλοι ξέρουμε. Αυτό το άγνωστο φλερτ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Φαίη Σκορδά το γνωρίζει φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας και είναι ένας ακόμα λόγος που αισθάνεται όπως αισθάνεται γι’ αυτόν.

Λιάγκας

«Κάποια έχει ξεφύγει»

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, τα πράγματα έχουν βγει και πάλι εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, με τη Φαίη Σκορδά να μπαίνει κι αυτή στο κάδρο, ή μάλλον στο στόχαστρο του Γρηγόρη.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σκέψη της Acun Media να βάλει τον Λιάνο στο «The Voice». Ακούστηκαν διάφορες κριτικές από αρκετούς, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας. Ξαφνικά ο Λιανός έχανε πιθανότητες. Όλο αυτό ενόχλησε τον Λιανό που θεώρησε ότι ο Λιάγκας ευθύνεται γι’ αυτό και όχι τυχαία. Και κάπου ανάμεσά τους μπήκε ο Αρναούτογλου.

Όλα αυτά προκύπτουν από διάφορα περιστατικά του παρελθόντος τους, αλλά κι από διάφορες δηλώσεις τους. Ιδίως του Γρηγόρη Αρναούτογλου που φροντίζει να τις αποδίδει σε χιούμορ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός έκαναν ένα ραδιοφωνικό σκετς, στο οποίο ο πρώτος ακούγεται να λέει για τον Λιάγκα και τον Παπανώτα ότι αρέσκονται στην ίντριγκα, ενώ για τον πρώτο άφηνε να εννοηθεί, πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ, ότι θέλει όλες τις εκπομπές για τον εαυτό του. Η Φαίη Σκορδά έπαιξε αυτό το απόσπασμα στην εκπομπή της και φάνηκε να σοκάρεται απ’ όσα άκουγε.

Στο νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί και ακόμα μια τοποθέτηση του Αρναούτογλου που έκανε λόγο για κάποια που έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της. Όλων το μυαλό πήγε στη Φαίη. Σε αυτή τη σκέψη ήρθε να ρίξει φιτίλι ο Λιάγκας με όσα είπε στην εκπομπή του για ένα περιστατικό μεταξύ του Αρναούτογλου και της Φαίης που αφορά στην περασμένη σεζόν.

«Η Φαίη με τον Γεωργαντά είναι πολύ φίλοι. Υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις που είναι πάνω από τα κανάλια. Όταν σε παίρνει ο Γεωργαντάς και σου λέει «θέλω να με στηρίξεις σε αυτή την καινούργια προσπάθεια που κάνω». Τέλος πάντων, εγώ ξέρω ότι υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο και ένα μεγάλο φάουλ του Γρηγόρη σε αυτή την ιστορία, αλλά επειδή, προφανώς έχω εσωτερική πληροφόρηση όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να το πω. Αλλά νομίζω ότι -αν ισχύουν αυτά που ξέρω- ήταν φάουλ του Γρηγόρη. Δεν μπορώ να πω».

Προς στιγμήν η κόντρα φαίνεται να έχει καταλαγιάσει καθώς οι δύο άνδρες κατάφεραν on air, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να βρουν μία ισορροπία και να δώσουν τόπο στην οργή. Άλλωστε ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει τελικά το «The voice», οπότε εκλείπει και ο λόγος για κόντρες… Προς στιγμήν γιατί τίποτα δεν αποκλείει ότι θα υπάρξει και επόμενο επεισόδιο ανάμεσά τους με κάποια άλλη αφορμή…

Λιάγκας

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT