Μόνο στο CIAO: Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Το βουβό τέλος

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2019
Μόνο στο CIAO: Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Το βουβό τέλος

Πόσα σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχει μια σχέση; Πολλά. Πόσα μπορεί, όμως, να αντέξει; Προφανώς κάθε σχέση έχει τα δικά της όρια αντοχής και όπως φαίνεται η σχέση της Νατάσσας Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έφτασε και ξεπέρασε τα δικά της.

«Ο Αλέξανδρος κι εγώ δεν αισθανόμαστε ότι κάνουμε κάτι κακό», έλεγε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της η Νατάσσα Καλογρίδη και μ’ αυτό τον τρόπο προσπαθούσε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την έχουν βάλει στο στόχαστρο γι’ αυτήν την σχέση. Μια σχέση που προκάλεσε αντιδράσεις όσο λίγες σχέσεις μέχρι τώρα στην ελληνική σόουμπιζ και για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Μια σχέση που έγινε πρωτοσέλιδο και είδηση ουκ ολίγες φορές και πολλές από αυτές με αρνητικό πρόσημο. Και που φαίνεται ότι τελικά δεν άντεξε όλα τα χτυπήματα.

Λυκουρέζος
Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λένε ότι τις τελευταίες μέρες οι δύο τους έχουν απομακρυνθεί πολύ. Χωρίς να συμβεί κάτι και χωρίς εντάσεις αυτή τη φορά, αποφάσισαν απλώς να διακόψουν. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για «βουβό τέλος» σ’ αυτή τη σχέση, ένα τέλος όμως που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα αν αυτή τη φορά θα είναι οριστικό. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους διακόπτουν. Αλλά ούτε και η πρώτη -αν συμβεί αυτό- που με μια ακόμα κοινή τους δημόσια εμφάνιση θα αναθεωρήσουν.

Λυκουρέζος

Η συνάντηση με τη Μάρθα

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όμως, έχει άλλες, μεγάλες φουρτούνες στο κεφάλι του αυτή την εποχή. Εδώ και καιρό, η οικογένειά του συγκλονίζεται από την εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στις δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Με επίκεντρο -ή μάλλον αφορμή, όπως λένε όσοι ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα- το σπίτι της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, οι δύο αδελφές έχουν προβεί σε μια πρωτοφανή ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών, πηγαίνοντας η μια την άλλη στα δικαστήρια. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει συνταχθεί, με συνεντεύξεις και δηλώσεις του, ευθέως με το μέρος της κόρης του, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, η οποία ζητάει από τη Μάρθα Κουτουμάνου τα κλειδιά του σπιτιού προκειμένου να το δείχνει σε υποψήφιους αγοραστές. Η Μάρθα αρνείται και εγκαλεί τη Μαρία Ελένη ζητώντας να μοιραστούν τα έξοδα του σπιτιού. Βέβαια και η ίδια η πώληση του σπιτιού είναι ένα ακόμα σημείο διαφωνίας των δύο πλευρών, καθώς η πλευρά της Μάρθας, η οποία μένει στο σπίτι, αλλά και της κόρης της, της Ζένιας Μπονάτσου, δεν θέλει να πουληθεί το σπίτι.
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε μια ύστατη προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά το θέμα, επιδιώκει τις τελευταίες μέρες μια ακόμα συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο και τη Μάρθα Κουτουμάνου, προκειμένου να κουβεντιάσουν και να βρουν μια λύση για τα επίμαχα θέματα.
Η άλλη πλευρά δεν έχει απαντήσει ακόμα, όπως λένε οι πληροφορίες, ενώ αναμένεται μια μεταξύ τους επικοινωνία. Ο Λυκουρέζος θέλει να πείσει τη Μάρθα να υποχωρήσει, αν και κάτι τέτοιο, σε αυτό το σημείο, είναι μάλλον δύσκολο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT