Μονο στο Ciao :ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΙΤΣΟΥ – ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

23 Αυγούστου 2020 20:00

Κιτσ

Ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι, χώρισαν, ήταν πάλι μαζί και τώρα φαίνεται ότι μια ακόμα ανατροπή έρχεται να σκιάσει τη σχέση της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Όπως αναφέρουν έγγυρες πηγές από τα παρασκήνια της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”, το ζευγάρι αυτή την εποχή, μετά την επανασύνδεσή του, βρίσκεται και πάλι σε μια φάση χωρισμού, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός.
Ο καυγάς τους έγινε όταν μια από τις νεαρές συμπρωταγωνίστριες του Δημήτρη τον φλέρταρε ανοιχτά στο πλατό κι εκείνος ανταποκρίθηκε στο φλερτ της. Η Μαρία Κίτσου το αντιλήφθηκε και φυσικά θύμωσε πολύ, με συνέπεια οι δύο τους να έχουν έναν πολύ άγριο τσακωμό.
Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη σ’ αυτή τη σχέση. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν από ενάμιση μήνα η σχέση τους όπως μεταφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές είχε χαλάσει και πάλι και οι δύο τους δεν ήταν μαζί, παρότι όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά ανάμεσά τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν δίσταζαν να δείξουν -με τον δικό τους διακριτικό τρόπο- ότι είναι πολύ ερωτευμένοι, ανταλλάσσοντας μηνύματα και αστεία διαρκώς στα social media. Κι όμως, το ζευγάρι, που είχε αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του πιθανότατα το Σεπτέμβριο, τελικά πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει μαζί και έτσι η Μαρία και ο Δημήτρης είναι και πάλι μόνοι.

Επισημοποιήση ή χωρισμός;
Η ηθοποιός, όπως ήταν γνωστό, διατηρούσε σχέση με το συνθέτη Μίνωα Μάτσα, της γνωστής οικογένειας και όλοι πίστευαν ότι οι δύο τους θα κατέληγαν σε κάποια επισημοποίηση, καθώς δήλωναν και φαίνονταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Άπαντες στον καλλιτεχνικό χώρο έκαναν λόγο για έναν πολύ μεγάλο έρωτα, ο οποίος γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και έδειχνε να εξελίσσεται υπέροχα.
Όμως, τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι και αντί για γάμο, ήρθε το τέλος αυτής της σχέσης. Κανένας από τους δύο τους ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε ποτέ την είδηση, αλλά ούτως ή άλλως οι δυο τους προτιμούσαν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή κάτι που επιβεβαιώνει και ο «αθόρυβος» χωρισμός τους.
Και όσο μαθαινόταν η είδηση του χωρισμού, μια άλλη είδηση έκανε το γύρο στα δημοσιογραφικά και καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η Μαρία Κίτσου, κατά τα γυρίσματα της σειράς, ότι ήρθε πολύ κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο ίδιος ο Γκοτσόπουλος, όταν -πριν από λίγο καιρό- μίλησε σε συνέντευξή του για τη συμπρωταγωνίστριά του είχε πει τα εξής: «Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Στο τελικό κάστινγκ κάναμε την σκηνή με το χαστούκι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι». Όταν τα έλεγε αυτά, βέβαια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο μεγάλη ήταν αυτή η σπίθα. Και ποιά θα ήταν η εξέλιξή της.
Οι δύο ηθοποιοί διαπίστωσαν πολύ σύντομα ότι η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία και η χημεία μεγάλη. Με το χωρισμό της Μαρίας να είναι τόσο φρέσκος, βέβαια, οι εξελίξεις στη δική τους σχέση δεν είδαν άμεσα το φως της δημοσιότητας και οι δύο τους ήταν πάντα απόλυτα διακριτικοί στις συναντήσεις τους εκτός του πλατό και των γυρισμάτων.
Ερωτευμένοι στο σίριαλ, ερωτευμένοι και στη ζωή. Ποια θα είναι όμως η εξέλιξη αυτού του ερωτικου σήριαλ, μόνο ο χρόνος θα δείξει…