Μόνο στο CIAO: Το επεισοδιακό διαζύγιο της Νικολέττας Βλαβιανού: Το αλκοόλ το κέρατο και o σατράπης…

3 Νοεμβρίου 2019 09:20

Βλαβιανού

Η Νικολέττα Βλαβιανού είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της, που μπήκε στα σπίτια όλων μας και μέσα από την τηλεοπτική “Πολυκατοικία”. Για την προσωπική της ζωή, όμως, ελάχιστα είναι γνωστά. Συνεπώς, όταν αποφάσισε να κάνει αποκαλύψεις, μάς άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα…

 

“Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρόνων είχα παιδί. Παντρεύτηκα επειδή ήταν Σκανδιναβός, αλλά τελικά μού βγήκε σατράπης”. Αυτά είναι μερικά μόνο απ’ όσα αποκάλυψε η Νικολέττα Βλαβιανού για τη ζωή της, αφήνοντας “κάγκελο” τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή των οποίων και μίλησε. Και μαζί μ΄ αυτούς και το τηλεοπτικό κοινό που έχει συνηθίσει να τη βλέπει και να διασκεδάζει μαζί της, αλλά όχι να την ακούει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και μάλιστα με τόσες λεπτομέρειες.

 

Ο Βίκινγκ που προέκυψε ανατολίτης

Η Νικολέττα έχει κάνει έναν γάμο στο παρελθόν και μάλιστα πριν από αρκετά χρόνια. Η ίδια, στο παρελθόν, είχε πει για το γάμο αυτό και τον πρώην σύζυγό της: «Ο άντρας μου ήταν Βίκινγκ και κούκλος. Στη Σταδίου μάς σταματούσαν στον δρόμο στην ψύχρα να μας ρωτήσουν αν είναι ξένος ηθοποιός. Ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Ζήσαμε μια ωραία εφηβεία όσοι προλάβαμε τα μέσα της δεκαετίας του ’80, που μπορούσαμε να ταξιδεύουμε άνετα σε όλα τα νησιά, make love not war, δεν υπήρχαν τα AIDS και λοιπά. Μείναμε μαζί δύο χρόνια και κάτι, γιατί δεν άντεξα στη Νορβηγία. Δεν μπορούσα καθόλου, γι’ αυτό γύρισα».

Η αλήθεια, όμως, είναι λίγο πιο σύνθετη. Και, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, ανάμεσά τους δεν μπήκε μόνο η Νορβηγία, αλλά και η κτητικότητα εκείνου: “Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει», είπε.

Βλαβιανού

Η εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της

Ο γάμος της με το ζηλιάρη και σατράπη Νορβηγό μπορεί να τελείωσε σύντομα και άδοξα, άφησε όμως στην ηθοποιό το καλύτερο δώρο: Την κόρη της Μαρία, με την οποία μοιάζουν κυριολεκτικά σαν δύο σταγόνες νερό, αφού η μικρή είναι… φωτοαντίγραφο της Νικολέττας όταν εκείνη ήταν νέοτερη.  

Η Νικολέττα Βλαβιανού λατρεύει την κόρη της και μάλιστα πρόσφατα ανάρτησε στα social media μια εικόνα που την δείχνει να κρατάει μια φωτογραφία της και στην οποία, για μια ακόμη φορά φαίνεται η απίστευτη ομοιότητά τους.

Στη λεζάντα, έγραψε: «My baby».

Βλαβιανού

Το τέλος της “Πολυκατοικίας” και η γυμνή φωτογράφιση

Και ξαφνικά, η Νικολέττα εξαφανίζεται από την “Πολυκατοικία” και κανείς δεν ξέρει γιατί. «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην “Πολυκατοικία”. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην “Πολυκατοικία”. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σeξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό”, λέει η ίδια.

Και συνεχίζει, με το γιατί δεν έκανε ποτέ της γυμνή φωτογράφιση, παρ’ ότι της ζητήθηκε: “Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχε χθες”, δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”, καταλήγει…