Μόνο στο Ciao: Το ερωτικό κρυφτό της Φαίης Σκορδά – Το μυστικό ραντεβού με επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Βάρη

Δημοσιεύθηκε: 6 Φεβρουαρίου 2020 09:23
Μόνο στο Ciao: Το ερωτικό κρυφτό της Φαίης Σκορδά - Το μυστικό ραντεβού με επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Βάρη

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που η Φαίη Σκορδά απασχόλησε την επικαιρότητα με κάτι που να αφορά την προσωπική της ζωή. Το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα έγινε πρωτοσέλιδο, χύθηκαν τόνοι μελάνης για όσα συνέβησαν ανάμεσά τους και πλέον, αρκετό καιρό μετά, η Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι είναι έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και να προχωρήσει παρακάτω. Μέχρι τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα μετά το χωρισμό της, η παρουσιάστρια αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά της, τα οποία πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αλλά και στους δύο γιους που απέκτησε με το Γιώργο Λιάγκα. Και οι δύο λατρεύουν τα δύο τους παιδιά και περνούν μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Η Φαίη είναι υποδειγματική μητέρα, ένας ρόλος δύσκολος όταν παράλληλα κάνεις και μια τόσο επιτυχημένη καριέρα σε ένα απαιτητικό χώρο, όπως είναι η ελληνική τηλεόραση. Τώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φροντίσει και την προσωπική της ζωή.

 

Τα κρυφά ραντεβού

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα όσα γίνονται στη ζωή της παρουσιάστριας, λένε ότι εδώ και λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα από το περασμένο καλοκαίρι, η Φαίη Σκορδά δεν είναι πλέον μόνη της. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για ένα πολύ γοητευτικό και πάμπλουτο επιχειρηματία, ο οποίος είναι πολύ ερωτευμένος με την παρουσιάστρια, όπως άλλωστε κι εκείνη μαζί του. Η σχέση τους, όπως είπαμε, μετράει μόλις λίγους μήνες. Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και η έλξη τους ήταν άμεση και αμοιβαία. Ξεκίνησαν να βγαίνουν, διερευνητικά στην αρχή, αλλά πολύ σύντομα διαπίστωσαν ότι ήθελαν κάτι πιο σοβαρό ο ένας από τον άλλον.

Πλέον βρίσκονται πολύ τακτικά και πάντα διακριτικά, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο τα μέρη στα οποία μπορεί να τους δουν αδιάκριτα βλέμματα, ή ακόμα χειρότερα να τους τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει το γεύμα του σε μια διακριτική ταβέρνα στη Βάρη και όσοι τους είδαν μαζί, είπαν ότι έδειχναν απόλυτα απορροφημένοι ο ένας από τον άλλον. Οι ίδιες πηγές λένε ότι το ζευγάρι κάνει συχνά μικρές αποδράσεις, όσο τους επιτρέπει το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο και μάλιστα κάποιες φορές, όταν ο καιρός είναι καλός, πηγαίνουν βόλτα με το πολυτελές σκάφος του επιχειρηματία. Η Φαίη είναι πολύ ευτυχισμένη, όπως λένε όσοι την ξέρουν, αλλά ακομα διστάζει να δημοσιοποιήσει τη σχέση αυτή, καθώς θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι θα πάει καλά, αλλά και να την προστατεύσει όσο γίνεται περισσότερο από τα φώτα της δημοσιότητας.