Mόνο στο Spirto:Ο μυστικός δείπνος του Νικόλαου με δημοσιογράφους!

29 Μαρτίου 2020 17:06

Μπάτνικ

Τι κρύβει ο… μυστικός δείπνος του Νικόλαου στην Αθηναϊκή Λέσχη; Τι πραγματικά ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στην οδό Πανεπιστημίου στον αριθμό 11;
Σήμερα, πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης είναι ο δραστήριος και διακατεχόμενος από πνεύμα ανανέωσης, Κυριάκος Κουκουλομμάτης, σμήναρχος ε.α. Ένα πρόσωπο που μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού για να αποτελέσει συνδετικό κρίκο της ιστορίας που θα ακολουθήσει, αναφέρουμε μόνο ότι διετέλεσε υπασπιστής του βασιλιά Κωνσταντίνου, τον οποίο και ακολούθησε στη Ρώμη, όταν απέτυχε το Κίνημα κατά των Συνταγματαρχών (Δεκέμβριος του 1967).
Ο Κουκουλομμάτης δεν ξεχνά ποτέ τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο, γι’ αυτό ατύπως έχει διοργανώσει μια σειρά από συναντήσεις του πρίγκιπα Παύλου αλλά και του Νικόλαου με αρκετούς επωνύμους και εσχάτως και με δημοσιογράφους. Στο γεύμα συνάντησης με δημοσιογράφους, στο οποίο εκτός, από τον Νικόλαο, συμμετείχαν και οι ως προσκεκλημένοι ο διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης, ο δημοσιογράφος του Action24 Γιώργος Κουβαράς, η δημοσιογράφος του Newpost Χριστίνα Κοραή, καθώς και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου.
Όλοι με επίσημο ένδυμα και γραβάτα για τους άνδρες, όπως επιβάλλει το αυστηρό dresscode της Αθηναϊκής Λέσχης. Μοναδικός όρος που τους ετέθη ήταν τα όσα ειπωθούν να μείνουν μέσα στους τοίχους της Λέσχης.
Το μόνο που διέρρευσε από την κυρία της συντροφιάς ήταν η ερώτηση που έκανε στον 50χρονο γιο του Κωνσταντίνου και αφορούσε στο εάν ο Νικόλαος προτίθεται να αναμειχθεί στην πολιτική μέσω της σύστασης κάποιου νέου φορέα, αλλά η απάντηση ήταν ξεκάθαρα αρνητική, επιβεβαιώνοντας ότι έχει άλλες προτεραιότητες και ενδιαφέροντα, ανάμεσά τους και η φωτογραφία! Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα οι Αθηναίοι είχαν την ευκαιρία να δουν την πρώτη του φωτογραφική έκθεση στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, με τίτλο «Aegean Desert»!

Και πολιτική κουβέντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση δεν ήταν μόνο για δημόσιες σχέσεις, αλλά είχε και ουσία. Και αυτό, γιατί ο γιος του Κωνσταντίνου έθεσε μια σειρά από ερωτήσεις στο γεύμα με τους δημοσιογράφους, που αφορούσαν από την πορεία της οικονομίας μέχρι το μεταναστευτικό και την εικόνα της Ελλάδας, ενώ στο μενού υπήρχε και η πολιτική, γι’ αυτό και μάλιστα σκοπίμως και εν συμφωνία έγινε η διαρροή ότι δεν τον ενδιαφέρει να ιδρύσει κάποιο κόμμα. Εξάλλου όσο ζει ο πατέρας του, δεν πρόκειται να κάνει μια κίνηση που ο ίδιος δεν επιθυμεί, όπως έχει εκφράσει δημόσια.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας Νικόλαος, που μένει μόνιμα στην Ελλάδα,έχει τον τελευταίο καιρό πυκνώσει τις εμφανίσεις του, σε μια προσωπική «δημοσκόπηση» που κάνει για να δει εάν το προφίλ του…περνάει. Μάλιστα πληροφορίες υποστηρίζουν ότι αυτός δεν είναι ο μόνος γύρος συναντήσεων με δημοσιογράφους και θα ακολουθήσουν και άλλες.

Η κρίση στον γάμο του και οι «απαντήσεις»

Πρόσφατα ο Νικόλαος παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα την 28η Οκτωβρίου, στην οποία έδωσαν το «παρών»τόσο ο Αμερικανός πρέσβης στη χώρα μας όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Παράλληλα, στην έκθεση φωτογραφίας του ξενάγησε ιδιωτικά τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, μαζί με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.Τέλος, να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο του με την Τατιάνα Μπλάτνικ.
Η εμφάνιση της Τατιάνας στο πλευρό του, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας, ήταν η δική τους απάντηση στο ότι τα προβλήματα πιθανότατα ξεπεράστηκαν.