Μοντέλο από τη Βραζιλία ο άνδρας που είχε σχέση η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

3 Μαΐου 2022 14:00

Μοντέλο από την Βραζιλία: Ο άνδρας που είχε σχέση η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχαλόπουλου και τα δύο τους παιδιά και ελάχιστοι γνωρίζουν τη σχέση που είχε μ’ έναν Βραζιλιάνο.

Μοντέλο από την Βραζιλία: Ο άνδρας που είχε σχέση η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Μία από τις πιο γνωστές σχέσεις της ηθοποιού, πριν αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό επιχειρηματία, ήταν αυτή με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Η άγνωστη σχέση της

Ωστόσο, μία σχέση που είχε η ηθοποιός και έμεινε καλά κρυμμένη, ήταν αυτή με τον Βραζιλιάνο Ραούλ και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Μάλιστα, είχαν δει το φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες τους, οι οποίες τους έδειχναν να φιλιούνται σε νυχτερινή τους έξοδο.

Ο γοητευτικός Βραζιλιάνος είναι, μάλιστα, πρώην σύντροφος δύο επώνυμων κυριών της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Rodrigo Cruz Santos με καταγωγή από την πολιτεία Bahia της Βραζιλίας ήρθε στην Ελλάδα όταν η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα -μέχρι τις αρχές της σεζόν -της Ελένης Μενεγάκη, Ειρήνη Χειρδάρη του έκλεψε την καρδιά. Ο ερωτάς τους επισημοποιήθηκε με ένα γάμο που έκαναν στη Βραζιλία, αλλά και με έναν πολιτικό, που πραγματοποίησαν στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής της δημοσιογράφου. Ο γάμος τους διήρκησε αρκετά χρόνια, παρά τη διαφορά ηλικίας που είχαν, αφού ο Rodrigo είναι περίπου μία δεκαετία νεότερος.

Μετά το τέλος του γάμου τους, εκείνος έκανε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, μια σχέση παθιασμένηπου δεν κράτησε πολύ.

Το πραγματικό του όνομα είναι Hodrigo, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι του το άλλαξε η Ειρήνη σε Rodrigo γιατί είναι πιο εύηχο στα ελληνικά. Πλέον ο Rodrigo που πολλές φορές στα Μέσα αναφέρεται και ως Raul εργάζεται ως barman σε γνωστά και κοσμικά clubs των νοτίων προαστίων και της Μυκόνου.