«Μου λείπει ο άντρας μου. Και πονάω για τη φυγή του» – Η Κατερίνα Χέλμη μιλάει για τον άνδρα της και συγκινεί

Δημοσιεύθηκε: 08/09/2019 11:16
«Μου λείπει ο άντρας μου. Και πονάω για τη φυγή του» - Η Κατερίνα Χέλμη μιλάει για τον άνδρα της και συγκινεί

Μία προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση κάνει η Κατερίνα Χέλμη για την απουσία του άνδρα της από τη ζωή της… Ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τόσο τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ιστορικός, πανεπιστημιακός και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ήταν ο παιδικός έρωτας της γνωστής ηθοποιού. Για εκείνη δεν ήταν απλώς ένας σύζυγος… ήταν όλη της η ζωή. «Μου λείπει ο άντρας μου. Μου λείπει πολύ. Και πονάω για τη φυγή του. Αυτό θέλω να γράψεις παιδί μου…» δηλώνει η Κατερίνα Χέλμη με σπασμένη φωνή στην εφημερίδα Espresso.

Χέλμη
Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά τον χαμό του συζύγου της, Κωνσταντίνου Σβολόπουλου. Ήταν ο εφηβικός της έρωτας με τον οποίο τελικά παντρεύτηκε… Ήταν ο συνοδοιπόρος της σε όλες τις στιγμές της ζωής της, ήταν ο φύλακας άγγελός της.
«Ό,τι και να πω παιδί μου είναι λίγο. Θέλω να κρατήσω όλα αυτά που έζησα για μένα. Μου λείπει η αύρα του από το σπίτι, μου λείπουν τα πάντα. Γυρίσω μέσα στο σπίτι και μου λείπει. Τι να σου πω, δεν έχω λόγια πλέον…» αναφέρει στην εφημερίδα, ραγίζοντας καρδιές…