“Μου πήρε έξι μήνες να συνέλθω απ’ τις απειλές για τη ζωή μου. Έλεγα πως ήμουν στο εξωτερικό” (βίντεο)

27 Μαρτίου 2019 19:42

“Ήταν κάτι το οποίο το κράτησα 12-13 χρόνια μέσα μου. Έπρεπε να το εξωτερικεύσω γιατί δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο εγώ. Γι’ αυτό τον λόγο έπαθα και κατάθλιψη. Εκείνη την εποχή είχα κάνει μεγάλη επιτυχία. Με πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο και μου είπε «Από τη στιγμή που δεν θα έρθεις στο δικό μου το μαγαζί -γιατί μου έκανε πρόταση και δεν πήγα εγώ- δεν θα πας πουθενά στην Αθήνα. Εάν πας εκεί θα το πληρώσεις με τη ζωή σου”.

O Γιάννης Τάσσιος εξήγησε γιατί την περίοδο που απειλούταν η ζωή του έλεγε ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Παιζόταν το κεφάλι του, βλέπετε. Τις προάλλες, όπως γράφαμε, είχε εξομολογηθεί τις απειλές που δέχθηκε εκείνη την περίοδο στην Ελεονώρα Μελέτη. Και νωρίτερα, όμως, σε συνέντευξή του στον έντυπο Τύπο.

Τώρα, λοιπόν, πέρασε σε επιμέρους λεπτομέρειες, τονίζοντας: “Δεν μπορείς να παίξεις με αυτούς τους ανθρώπους. Γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν είναι τίποτα. Η νύχτα δυστυχώς έχει άγραφους νόμους, ούτε στην αστυνομία μπορείς να πας γιατί μπορεί τη δεδομένη στιγμή να τη γλιτώσεις, αλλά να στην στήσουν μετά από 2-3 χρόνια. Εγώ περισσότερο φοβήθηκα για την οικογένειά μου και για τη γυναίκα μου που δεν είχα παντρευτεί ακόμα. Για να μπορέσω να δικαιολογήσω όλο αυτό που συνέβη, είπα ότι πήγα στο εξωτερικό και έκανα tour. Αυτοί πέτυχαν αυτό που ήθελαν και με άφησαν ελεύθερο μετά. Συμβαίνουν αυτά σε εμάς, άσχετο που δεν τα λένε. Μου πήρε γύρω στους 6 μήνες να συνέλθω”.

Λογικό.