Μουζουράκης – Μαραβέγιας και πάλι μαζί στην tv

1 Νοεμβρίου 2021 23:15

Οι Πάνος Μουζουράκης, Μέμος Μπεγνής, Σαββέρια Μαργιολά, Μιχαήλ Ταμπακάκης και το συγκρότημα «Αναφανδόν» έρχονται την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 23:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

 

Οι προϋποθέσεις για να βρεθούν μαζί στη σκηνή δεν ήταν λίγες. Οι διαδικασίες απαιτούσαν  να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο και όλες τις νομικές διαδικασίες. Άλλωστε, η δημιουργία του μικρότερου σε… διάρκεια μουσικού συγκροτήματος στον κόσμο απαιτεί προσεκτικές διατυπώσεις. Αυτό ακριβώς έκαναν ο Κωστής Μαραβέγιας με τον Πάνο Μουζουράκη. Δημιούργησαν το συγκρότημα με τη μικρότερη διάρκεια στον κόσμο και με ονομασία που θα… αποκαλύψουν στην έναρξη της εκπομπής.

Κατά τα άλλα, ανταλλάσσουν «απλούς», «καθημερινούς»  όρκους αιώνιας φιλίας, θυμούνται τα πρώτα τους βήματα, αλλά και καταστάσεις που δεν είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν να θυμούνται!

Στο πρόσωπο του Μέμου Μπεγνή, ο Κωστής μάλλον βρήκε το «ιταλικό alter ego» του, καθώς εκτός των άλλων ερμηνεύουν εξαιρετικά  ιταλικά τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό. Αφού ανταλλάσσουν απόψεις για τη ζωή, τον κινηματογράφο και το θέατρο, ο Μέμος δίνει τον καλύτερό του εαυτό και σε άλλα τραγούδια, ανεβάζοντας το κέφι στο πλατό του «Δυνατά».

Για τη Σαββέρια Μαργιολά δεν είναι καθόλου δύσκολο να μας ταξιδέψει σε άλλη εποχή, σε άλλη διάσταση, σε άλλη διάθεση με την κρυστάλλινη φωνή της σε αγαπημένα ελληνικά κομμάτια.

Και μέσα στα τόσα μουσικά ταξίδια, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και ο Κωστής Μαραβέγιας εμφανίζονται με στρώματα θαλάσσης, στην προσπάθειά τους να λύσουν τις  διαφορές τους από τις καλοκαιρινές διακοπές στους Παξούς. Κι όταν το καταφέρνουν, τραγουδούν και συζητούν για τον έρωτα αλλά και για μία… «γίδα».

Για το τέλος, τρεις υπέροχες  γυναικείες φωνές, που απαρτίζουν το συγκρότημα «Αναφανδόν», χαρίζουν τις βελούδινες ερμηνείες τους σε αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.