Μουζουράκης: Ποίημα με μηνύματα και αιχμές προς τα media λίγο πριν από τον γάμο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαΐου 2023 10:23

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Πάνου Μουζουράκη να γράψει ποίημα παραμονές του γάμου του, με το οποίο ζητά από όλους και κυρίως τους εκπροσώπους των media να σεβαστούν την περίσταση και να μην πάνε… απρόσκλητοι στο μυστήριο για να πάρουν πλάνα.

Ο τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης «ανέβασε» βίντεο στο κανάλι του στo YouTube και αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του, στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του καθώς και στον πατέρα Αντώνιο!

Στο ποίημα έδωσε τον τίτλο «Υπομνημονεύματα» και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μα πλησιάζει ο γάμος και όχι να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα.

Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ λοιπόν ας μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει.

Μα είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού ότι με παντρεύεται το πλάσμα αυτό ενώπιον του Θεού.

Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω.

Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…

Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω.

Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας κεράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου, να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε.

Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι απλά για να το ξέρετε, δεν θα είσαστε εντάξει».

Παράλληλα, είπε πως οι κουμπάροι θα είναι πέντε και όχι έξι όπως έχει γραφτεί. Επίσης, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να ζητήσει και από τον πατέρα Αντώνιο να είναι κουμπάρος.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Μουζουράκης και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή.