Μουζουράκης – Βαρελά: Φήμες περί επανασύνδεσης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Νοεμβρίου 2022 10:17

O Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά φαίνεται πως έχουν χωρίσει ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επανασύνδεση.

Ο τραγουδοποιός και κριτής του «The Voice» Πάνος Μουζουράκης και η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε κατά το καλοκαίρι, εξέλιξη που αιφνιδίασε τους πάντες.

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό όταν η απουσία της Βαρελά από τα γυρίσματα των επεισοδίων του «The Voice» έγινε αισθητή.

Οι δυο τους έβαλαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους, καθώς προφανώς αντιλήφθηκαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί. Έτσι έκριναν ότι το καλύτερο είναι να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και έκτοτε κανένας δεν τους έχει δει μαζί.

Πάντως, ο Μουζουράκης δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα έχουν ακουστεί αφού προτιμά να μην μιλά για την προσωπική του ζωή.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, άνθρωποι που είναι κοντά στους δύο, θεωρούν ότι πρόκειται για μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους. 

Όπως υποστηρίζουν, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και στο παρελθόν υπήρξαν διαστήματα που έμειναν χωριστά αλλά στο τέλος επανασυνδέθηκαν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές, δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που θέλουν τον Μουζουράκη να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τον ίδιο ούτε από το περιβάλλον του.

Ο καλλιτέχνης παλαιότερα είχε μιλήσει για τη συνεργασία του αλλά και τη σχέση του με την ηθοποιό.

«Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω. Θέλεις λαβράκι τώρα;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου, να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό».