ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟΣ

27 Οκτωβρίου 2022 15:04

ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟΣ

Ξεκινήσαμε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1985 στη Χίο, το “ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟΣ” αποτελεί την εξέλιξη αυτής της επιχείρησης. Η επιρροή της τοπικής κουλτούρας από τους πρόσφυγες της Μικρά Ασίας, ξύπνησε το πάθος μας για τα μπαχαρικά, το τσάι και τα βότανα. Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίζουμε την κορυφαία ποιότητα, γιατί γνωρίζουμε καλύτερα από όλους, ότι ακόμα και η καλύτερη συνταγή δεν πετυχαίνει χωρίς αγνά και ποιοτικά υλικά.

Πως όμως το πετυχαίνουμε αυτό;
Προτιμούμε να προμηθευόμαστε αυτοφυή ή πιστοποιημένα βιολογικά βότανα συλλεγμένα από συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές ανά τον κόσμο. Τα βότανα της ελληνικής γης όμως, έρχονται πάντα πρώτα στην προτίμηση μας.
Τα μπαχαρικά μας είναι σταθερής γεωγραφικής προέλευσης, από συγκεκριμένους παραγωγούς που συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Θέτουμε τα υψηλότερα standards όσον αφορά το άρωμα και την γεύση τους. Αγοράζουμε πάντα φετινή σοδιά και τα αλέθουμε οι ίδιοι σε μικρές ποσότητες για να έχουμε πάντα τα πιο φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά.
Προμηθευόμαστε τσάι από τους πιο φημισμένους οίκους τσαγιού ανά τον κόσμο, με κριτήριο το άρωμα και τη γεύση. Στη συνέχεια σας τα προσφέρουμε είτε αυτούσια, είτε τα χρησιμοποιούμε για την παρασκευή μειγμάτων τσαγιού, που αρωματίζουμε με φυσικό τρόπο, προσθέτοντας αποξηραμένα άνθη, φρούτα και μπαχαρικά.
Γιατί να προτιμήσετε εμάς;
– Γιατί από το 1985 έχουμε αποκτήσει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.
– Γιατί είμαστε καλά καταρτισμένοι και ιδιαίτερα ενθουσιώδεις με το αντικείμενο μας.
– Γιατί στην επιλογή των προϊόντων μας θέτουμε τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας.
– Γιατί η προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας, εξυπηρετώντας πάντα με επαγγελματική συνέπεια.
– Γιατί έχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.
– Γιατί έχουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.
– Γιατί ο πελάτης για εμάς είναι φίλος.
“Σας προσκαλούμε να σας ξεναγήσουμε σε ένα μαγικό κόσμο γεύσεων και εμπειριών, προσφέροντας σας απλόχερα όλη μας τη γνώση και την παράδοση.”