Μπαμπάς θα γίνει για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής

6 Ιουλίου 2020 10:00

Μύρωνας

Στα καλύτερά τους είναι ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαπάρδα, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του πρόκειται σε λίγες εβδομάδες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το αγοράκι τους.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Μύρωνας Στρατής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει στην ίδια εφημερίδα ότι νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας και ότι η Κατερίνα είναι η γυναίκα που θέλει να κάνει παιδί μαζί της.
Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς η έκταση που είχε πάρει η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν του άρεσε.
«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το «πούλησα». Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε δηλώσει ο Μύρωνας Στρατής.
Το ζευγάρι μένει στο σπίτι του τραγουδιστή στη Νέα Σμύρνη…