Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκίνησε η απολογία του «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα έκανα»

11 Μαΐου 2022 11:40

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης ύστερα από την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν, Την δολοφονία του σκύλου τους αλλά και για την σκηνοθεσία μετά το έγκλημα του με σκοπό να παραπλανήσει τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε την απολογία του και εξιστορεί τα όσα συνέβησαν μέσα στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών λίγο πριν και μετά την δολοφονία της άτυχης κοπέλας

“Γι’ αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου, στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου.

Το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρεια και ειλικρινά. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ”.