ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

21 Δεκεμβρίου 2022 15:07

Η επιχείρηση ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1958 ως υπαίθρια ψησταριά. Το 1968 η ψησταριά μετακομίζει λογού του καπνού σε ένα στενό μέσα στο κέντρο της πόλης των ΣΕΡΡΩΝ.
Το 1976 ο παππούς Βαγγέλης αποχωρεί και αναλαμβάνει ο πρωτομάστορας του μαγαζιού κ.Στέργιος Πουλιακας.Το 1998 ο μικρός υιός του κ.Στεργίου, ο Βασίλης αναλαμβάνει την επιχείρηση ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ και το 2020 ο γιος του Στέργιος εγγονός του πάππου Στεργίου μπαίνει δυναμικά και αυτός στην επιχείρηση για να αποτελέσει την 4η γενιά στα 64 χρόνια παρουσίας του ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ στον χώρο της εστίασης.
Το 2008 αλλά και το 2009 κέρδισε το πρώτο βραβείο LIFE STYLE AWARDS για το καλύτερο σουβλάκι σε όλη την Ελλάδα ανάμεσα από μεγάλα ονόματα στο χώρο.
Τον Μάιο του 2009 η επιχείρηση μετακόμισε στο νέο κατάστημα στον Λεύκωνα Σερρών και εδρεύει εκεί έως και σήμερα με τεράστια επιτυχία αφού οι παραδοσιακές γεύσεις ,με φρέσκα ντόπια κρέατα που ψήνονται πάντα στα κάρβουνα , ο εξωτερικός χώρος το ευχάριστο περιβάλλον & το άψογο σέρβις κάνουν τους πελάτες μας φανατικούς θαμώνες.

64 χρονιά πέρασαν από το πρώτο ψήσιμο και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο & θέληση πάντα για το καλύτερο.Σας ευχαριστούμε για την κορυφή πάντα η πρώτη σας επιλογή.

Tι είναι αυτό που κάνει το μαγαζί σας να ξεχωρίζει?
Oι γνήσιες και προσεγμένες πρώτες ύλες η καθημερινή παράγωγη φρέσκων κρεατοσκευμασμάτων το παραδοσιακό ψήσιμο στα κάρβουνα, το άψογο σέρβις και το ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος μας.

H επιχείρηση λειτούργει από 1958. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας.
Tο μυστικό της επιτυχίας μας είναι η μετάδοση γνώσεων από γενιά σε γενιά αποκτώντας πλέον τεραστίας εμπειρίας στο χώρο της εστίασης, κρατάμε την παράδοση μας
από 1958.

Ποια είναι τα πιάτα που προτιμούν συνήθως οι πελάτες σας.
Το χοιρινό σουβλάκι ,το γύρο, το κοντοσουβλι, τα πρωτότυπα burger και φυσικά την μαντεμένια γάστρα που ψήνει το γουρουνόπουλο με τον παραδοσιακό τρόπο στα κάρβουνα.

Γιατί πρέπει να επιλέξει κάποιος το δικό σας εστιατόριο.
Η απάντηση έχει δοθεί στην πρώτη ερώτηση… αλλά οι πελάτες μας συνδυάζουν τον καλοκαιρινό δροσερό χώρο δίπλα στο ποτάμι, το άνετο παργκινκ και τον υπέροχο διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο με την ζεστασιά που προσφέρει το τζάκι κατά τους χειμερινούς μήνες.