Μπαζάκα σε Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 11:32

Η Θέμις Μπαζάκα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχαν μία απολαυστική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στιχομυθία…

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος για μία ακόμη φορά γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη νέα του σειρά, «Maestro», που προβάλλει το MEGA, παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town».

Μεταξύ άλλων, ο δημιουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις συναδέλφων του, με τους οποίους συνεργάστηκε κατά το παρελθόν σε δουλειές στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα. Η γνωστή πρωταγωνίστρια ρώτησε τον Παπακαλιάτη κάτι που μάλλον ο ίδιος δεν περίμενε, ενώ παράλληλα ο τελευταίος τόνισε ότι φέτος δεν έχουν «αγγίξει» τα όσα αρνητικά σχόλια έχουν ακουστεί.

Θέμις Μπαζάκα: Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο.

Θέμις Μπαζάκα: Στην Ελλάδα, ό,τι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό.