Μπέσσυ Μάλφα: Ξεκαθαρίζει τι έγινε με την «Παριζιάνα» και απαντά στη Ματθίλδη Μαγγίρα…

8 Οκτωβρίου 2019 15:16

Μάλφα

Στο Page 2 της «Νέας Σελίδας» και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία απάντησε για τη θεατρική παράσταση «Παριζιάνα» και την Ματθίλδη Μαγγίρα.
Αυτό τον χειμώνα θα είσαι στην «Παριζιάνα» στο θέατρο Μπρόντγουεϊ. Για τον συγκεκριμένο ρόλο είχε γίνει πρόταση στη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star άφησε να εννοηθεί ότι ενώ κουβέντιαζε με τον παραγωγό της έμαθε από τον σκηνοθέτη ότι έχει γίνει μία άλλη επιλογή.
Καταρχάς, θέλω να σου πω ότι τη Ματθίλδη τη θαυμάζω πάρα πολύ και τη θεωρώ σπουδαία καλλιτέχνιδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι είπαν σε εκείνη. Εγώ μπορώ να σου πω μόνο τι έγινε με εμένα. Εγώ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα πέρσι το φθινόπωρο, όταν μου πρότειναν τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά τους είπα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί πέρσι είχα τη «Σίρλεϊ Βάλενταϊν».
Επανήλθαν με νέα πρόταση, όπου μου εξήγησαν ότι τελικά η παράσταση θα πήγαινε τον επόμενο χειμώνα και πάλι ήμουν αρνητική, γιατί είχαμε πει με τον Αλέξανδρο Ρήγα λόγω της μεγάλης επιτυχίας που είχε η «Σίρλεϊ» να την επαναλάβουμε. Με ξαναπαίρνουν και μου ζητούν να κάνουμε ένα ραντεβού.
Εκεί, λοιπόν, αρχίζουμε να το συζητάμε σοβαρά με τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, που είναι ο παραγωγός, το ενδεχόμενο να παίξω στην «Παριζιάνα» και να δούμε πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί με τη «Σίρλεϊ Βάλενταϊν».
Μιλάω, λοιπόν, με τον Αλέξανδρο Ρήγα και μου προτείνει να παίζουμε κάθε Δευτέρα τη «Σίρλεϊ» στο θέατρο Ριάλτο ώστε να μπορώ Τετάρτη με Κυριακή να είμαι στο Μπρόντγουεϊ στην «Παριζιάνα». Έτσι έγιναν τα πράγματα.