Μπέσυ Μάλφα: «Έχει τύχει να φλερτάρει θαυμάστρια τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μπροστά μου και γελούσα, χαιρόμουν»

4 Νοεμβρίου 2021 19:15

Μπέσυ Μάλφα: «Έχει τύχει να φλερτάρει θαυμάστρια τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μπροστά μου και γελούσα, χαιρόμουν»

Η Μπέσσυ Μάλφα, συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου όπου πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Ντάριο Φο, «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω». Όταν ξεκίνησε να μιλά για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και τη σχέση τους ο δημοσιογράφος κατάλαβε πόσο ερωτευμένη είναι ακόμη μαζί του.

Μπέσυ Μάλφα: «Έχει τύχει να φλερτάρει θαυμάστρια τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μπροστά μου και γελούσα, χαιρόμουν».

Το διάστημα της καραντίνας έκανε καλό στη σχέση τους

«Ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για μένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Δούλευα 18 ώρες την ημέρα. Μου είχε λείψει η οικογενειακή γαλήνη και ηρεμία. Με τον Γεράσιμο όλη αυτή η περίοδος ήταν τέλεια. Καταλαβαίνεις ένα ζευγάρι που δεν βλέπετε σχεδόν ποτέ, για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Είχαμε καιρό να βρεθούμε μαζί και αναθερμάνθηκε η σχέση μας».

Η Μπέσυ Μάλφα δεν έχει σταματήσει να θαυμάζει τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

«Τον θαυμάζω! Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, είναι γρήγορος, είναι σπίρτο, είναι πολλά πράγματα, είναι όλα όσα θέλει μια γυναίκα. Ακόμα τον κοιτάω και λιώνω. Υπάρχει ακόμα έρωτας. Και αυτό κρατάει αν το δουλεύεις και αγαπάς τον άλλον και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις. Και προσέχεις τον εαυτό σου να είσαι όμορφος για τον αγαπημένο σου, δεν πρέπει να περιμένεις μόνο ο άλλος να είναι όμορφος, πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, αυτό είναι πολιτισμός»

«Δεν υπάρχει ζήλια, πολλές φίλες μου λένε ότι τον βρίσκουν σέξι και χαίρομαι που μου το λένε».

«Έχει τύχει να τον φλερτάρει θαυμάστρια τον άνδρα μου μπροστά μου και γελούσα, χαιρόμουν».