Μπέττυ Μαγγίρα: «Κανένας δεν μπορεί να κάνει πια τεράστια νούμερα τηλεθέασης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:31

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραδέχθηκε ότι πάντα υπάρχει άγχος στις τηλεοπτικές πρεμιέρες ξεκαθαρίζοντας όμως ότι είναι δημιουργικό, άρα κάτι θετικό που τη βοηθάει.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην επιστροφή της στη μικρή οθόνη και επίσης στάθηκε στον ανταγωνισμό που φέτος θα είναι μεγάλος.

Επισήμανε, μάλιστα, πως πρόκειται για κάτι καλό αφού όλοι προσπαθούν περισσότερο με αποτέλεσμα να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η ποιότητα.

«Πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος.

Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο, και γενικώς όλα τα περίεργα.

Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει.

Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα.

Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

Σε άλλο σημείο, η Μαγγίρα κλήθηκε να σχολιάσει το φετινό τηλεοπτικό τοπίο όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις μεταγραφές του καλοκαιρού και σημείωσε: «Φέτος πολλές οι αλλαγές… Έτσι για να μην βαριόμαστε!

Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει.

Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα».

Και η παρουσιάστρια κατέληξε επισημαίνοντας: «Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρα πολλά πια τα πρωινά.

Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο».