Μπέττυ Μαγγίρα: «Μας έκλεψαν όταν ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήταν σοκαριστικό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Αυγούστου 2022 12:25

Παίρνοντας αφορμή από τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού στο ταξίδι τους στο Μπαλί, όπου έπεσαν θύματα κλοπής, η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε ότι έζησε και εκείνη κατά το παρελθόν κάτι ανάλογο.

Η παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN πως άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι της την περίοδο που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Όταν μας είχαν κλέψει, ήμουν έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είχα μαζί τη μικρή, την Ανδριάννα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι», είπε αρχικά η Μαγγίρα.

Και πρόσθεσε: «Αναρωτήθηκα αν το ξέχασα στο μπαλκόνι, ανέβηκα ψιλιασμένη ότι κάτι έχει συμβεί. Το σπίτι ήταν χάος μέσα. Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί.

Το παιδάκι κοιτούσε. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο και καλέσαμε την Aστυνομία».

Και η παρουσιάστρια κατέληξε επισημαίνοντας: «Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, νιώθεις δηλαδή ότι έχουν μπει κάποιοι ξένοι στο σπίτι σου, πριν από εσένα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει.

Συν όλη αυτή την ανακατωσούρα. Η Κατερίνα σωστά τα λέει ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν αξία».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξαν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ινδονησία. Βέβαια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελαν καθώς με το που έφτασαν στην Ινδονησία έπεσαν θύματα κλοπής χάνοντας τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

Η Γερονικολού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε την είδηση. «Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας.

Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το ‘μάθημα’ είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.